Hazai pályán kapott ki a Honvéd, négy gólt lőtt az ETO

2023. augusztus. 06., 21:53   |    

Hazai pályán kapott ki a Honvéd, négy gólt lőtt az ETO
Fotó: eto.hu

A Kozásmisleny győzte le a Honvédot, idegenben nyert a Pécs, míg az ETO négy gólt lőve szerezte meg a három pontot a BVSC Zugló ellen a Merkantil Bank Liga 2. fordulójában.

Hétgólos mérkőzésen győzte le a Szeged-Csanád a Vasast

Hétgólos mérkőzésen győzte le a Szeged-Csanád a Vasast

A házigazda Szeged fordulatos találkozón 4-3-ra legyőzte a Vasas csapatát a Merkantil Bank Liga 2. fordulójának egyetlen szombati mérkőzésén.

Tovább

A Budapest Honvéd vasárnap 2–1-re kikapott a Kozármislenytől a Merkantil Bank Liga 2. fordulójában. A 114 éves Honvédban Benczenleitner Barna (31.) fejelt gólt. A második játékrészben azonban a vendégek fordítani tudtak Gajág Gergő (53.) és Vajda Roland (72.) révén, így három ponttal távoztak a fővárosból.

Az idén kupadöntős Budafoki MTE két góllal kerekedett az Ajka fölé (2–0). A gólszerzők Kovács Dávid (15.) és Merényi Ádám (42.) voltak.

Az ETO könnyedén 4-0-ra kerekedett vendége, a BVSC-Zugló együttese fölé. Huszár Marcell a 11. és az 53. percben is betalált, Claudiu Bumba (28.) büntetőből volt eredményes, a végeredményt Christopher Krohn (86.) álltotta be.

A Kazincbarcika idegenben győzte le a Mosonmagyaróvárt 3–0-ra, Ádám Ferenc (29., 54.) és Pinte Patrik (32.) góljaival.

Gálfi Norbert (5.) korai találata három pontot ért a Soroksárnak a Gyirmót ellen.

Szintén egy góllal, Oleksii-Pavlo Shvediuk (11.) találatával győzte le a vendég Pécs a Siófok együttesét.

Szakály Dénes (21.) büntetőjével szerzett vezetést a Csákvár, majd még a szünet előtt Karacs Dániel (41.) és Tamás Nándor (46.) is eredményes volt. Szakály Dénes (62.) a második félidőben is értékesített egy büntetőt, amivel már 4–0-ra vezetett csapata a Haladás ellen. A szombathelyiek Rácz Barnabás (71.) és Horváth Rajmund (92.) révén szépített, így 4–2 lett a végeredmény.

Nagy Dominik a hetedik percben vezetést szerzett a vendég Nyíregyháza számára, de Torvund Alexander (57.) találatával egyenlített a Tiszakécske, így 1–1-es döntetlennel ért véget a találkozó.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Pontot vesztett a Vasas, lőtávolban az ETO
Bajnokságok / Kupák
Bebiztosíthatja a feljutását a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi és debreceni győzelem a szombati játéknapon

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS