Hétgólos mérkőzésen győzött a Csákvár, közelít a DVTK a Vasashoz

2021. november. 28., 19:35   |    

Hétgólos mérkőzésen győzött a Csákvár, közelít a DVTK a Vasashoz
Fotó: dvtk.eu

Kétgólos győzelmet aratott a DVTK, míg a Vasas csak egy pontot szerzett a Merkantil Bank Liga 18. fordulójában. Hétfőn a Haladás 1-0-ra legyőzte a Kecskemétet és ezzel fellépett a dobogó 3. helyére.

Elhozta a három pontot a Szeged Győrből a Merkantil Bank Liga 18. fordulójában. A vendégcsapat Horváth Krisztofer (69.) és Kóródi Nándor (78.) góljaival győzött 2–0-ra. az ETO ellen.

Zamostny Balázs (39.) büntetőjével nyert 1–0-ra a Nyíregyháza a III. Ker. TVE ellen; míg a Szolnok és a Tiszakécske gól nélküli döntetlent játszott egymással.

A Békéscsaba Lukács Raymond (37.) révén jutott vezetéshez. A Budafok Soltész István (72.) góljával egyenlített ugyan, de a vendégek a győztes találatot nem tudták megszerezni az időközben tíz emberre fogyatkozott csabaiak ellen.

A Siófok Horváth Péter (28.) góljával 1–0-re legyőzte a Szentlőrinc együttesét. A DVTK 2–0-ra verte az Ajkát, a találatokat Horváth Zoltán (6.) és Könyves Norbert (31.) jegyezték.

A Vasas azonban csak döntetlent ért el a Budaörs ellen pályaválasztóként: Pátkai Máté (7.) szerzett vezetést a hazaiaknak, majd Gyurácz András (79.) egalizált.

Szabó Lukas góljával a 23. percben vezetést szerzett a Dorog Pécsen, majd Oldal Tibor (70.) megduplázta a vendégek előnyét. A hajrában Károly Bálint (89.) szépített ugyan, de a három pont a Dorogé lett.

A legtöbb gól a Csákvár és a Soroksár mérkőzésén esett, összesen hét. Ebből négyet a hazai csapat szerzett, Torvund Alexander (20.), Vaskó Tamás (26.), Magyar Zsolt (50.) és Takács Tamás (60.) is bevette a Soroksár kapuját. A vendégek részéről Csernik Kornél (36.) még a szünet előtt szépített, aztán a második félidőben Korozmán Kevin (67., 80.) duplázott, de mindez az egyenlítéshez már nem volt elég.

A Haladás Csilus Tamás (51.) révén szerezte meg a vezetést a Kecskemét ellen a forduló rangadójában, és ezzel a góllal meg is nyerte a találkozót a szombathelyi együttes, amely így fel is lépett a harmadik helyre. 


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS