Ifjúsági Liga: Hátrányba került az MTK

2021. november. 03., 18:33   |    

Ifjúsági Liga: Hátrányba került az MTK
Fotó: mtkbudapest.hu

Bár Vancsa Zalán góljával még vezetett az MTK a belga bajnok ellen, végül a Genk 2-1-re megnyerte a párharc első találkozóját az Ifjúsági Ligában. A visszavágót november 23-án rendezik.

A Genk ellen folytatja szereplését az MTK az Ifjúsági Ligában

A Genk ellen folytatja szereplését az MTK az Ifjúsági Ligában

Az U19-es korosztály Bajnokok Ligájában a magyar bajnok MTK a cseh AC Sparta Praha ellen megnyert párharc után a belga Genk csapatával mérkőzik meg szerdán, 16.00-tól az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Tovább

UEFA Ifjúsági Liga, bajnoki ág, 2. forduló, első mérkőzés:
MTK Budapest–KRC Genk (belga) 1–2 (1–0)
Gólszerzők: Vancsa (45+1.), ill. Németh (59.) John (64.)

MTK Budapest U19: Csenterics – Guth, Fekete, Várkonyi, Helembai – Kata, Horváth A. (Georgievski, 68.) – Miknyóczki, Kovács M., Vancsa – Vasvári (Balogh M., 68.; Juhász L., 91.)
KRC Genk U19: Chambaere – Beerten, Van de Perre, Monamay (Grand, 90.), Rommens – Swerts, Geusens – John (Arabaci, 90.), El Khannous (Boujemaoui, 71.), Abid (Carpe, 89.) – Németh 

A belgák kezdtek aktívabban, majd egyre jobban felvette a harcot az MTK. A hazaiak helyzetei a félidő hajrájában értek góllá: Kovács ugratta ki Vancsát, aki két cselt is bemutatott, majd ballal, 15 méterről a hálóba lőtt (1–0).

Nagy nyomással kezdték a vendégek a második játékrészt, aminek az 58. percben lett meg az eredménye, amikor egy visszatett labdát a korosztályos magyar válogatott Németh András értékesített, ezzel egyenlített a Genk (1–1).

Hat perccel később Abid lövését még fogta Csenterics, de az ismétlést Kelvin Pius már nem hibázta el és beállította a végeredményt (1–2).

A visszavágót november 23-án rendezik.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS