Jegy a lezárt szektorokba szóló bérleteseknek

2019. május. 17., 10:50   |    

Jegy a lezárt szektorokba szóló bérleteseknek

Férfi A-válogatottunk hazai pályán legközelebb június 11-én Wales csapatát fogadja az Európa-bajnokság selejtező mérkőzésén a Groupama Arénában. A 20.45 órakor kezdődő találkozóra két nap alatt minden jegy elkelt. A szektorbezárással érintett D3 és D4 szektorokba szóló bérleteket ki kell cserélni.

Csapatunk Eb-selejtező mérkőzéseire 6000 szurkoló váltott bérletet az első, Horvátország elleni, hazai találkozót megelőzően. Közülük több mint ezer drukkernek a D3-D4-es szektorokba szól a jegye. Ez a két szektor azonban a Szlovákia–Magyarország találkozón történt rasszista megnyilvánulások következményeképpen, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) által kiszabott büntetés miatt zárva lesznek.

Az ide szóló bérletek tulajdonosai a D1 és D2 szektorokba kapnak 0 forintos jegyeket. A TEX Jegyiroda a cseréről minden vásárlót e-mailben értesít. Azok, akik online vásárolták meg a bérleteket, a vásárláskor használt e-mail címükre kapnak levelet, és jegyüket is erre a címre kapják meg. Aki jegyirodában vette bérletét, az jelentkezzen az mlsz@tex.hu e-mail címen, ahol pontosabb tájékoztatást kap, hogyan juthat jegyéhez!

Az egy tranzakcióban vásárolt bérletek helyett egymás mellé szóló jegyeket kapnak a szurkolók. A bérletek jegyre való cseréjére a meccsnapig van lehetőség. Ezen túl a Jegyiroda a helyszínen is felállít csereállomást, ahol azok válthatják be bérleteiket a Wales elleni mérkőzésre, akik azt addig nem tették meg elektronikus úton. Javasoljuk, hogy akinek lehetősége van rá, e-mailben cserélje be bérletét, hogy a Groupama Arénánál ne alakuljon ki hosszú sor a találkozó előtt. Aki mégis személyesen váltaná át bérletét jegyre, azt kérjük, időben érkezzen meg a stadionhoz.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS