Szurkolói információk a 78. Magyar Kupa-döntőre

2019. május. 21., 16:27   |    

Szurkolói információk a 78. Magyar Kupa-döntőre

A Bp. Honvéd először néz szembe NB I-es ellenféllel az MK 2018/19-es kiírásában - a döntőig elkerülte az élvonalbeli kihívókat. A MOL Vidi FC a Ferencvárost és a DVSC-t is búcsúztatta a sorozatból. A találkozóra már 2500 forinttól válthatók jegyek a meccsjegy.mlsz.hu oldalon.

A Budapest Honvéd és a MOL Vidi FC a Groupama Arénában küzd meg egymással a Magyar Kupa fináléjában, május 25-én.

Út a döntőig:
Cigánd SE–MOL Vidi FC 0–2
Vác FC–MOL Vidi FC 1–3
Budafoki MTE–MOL Vidi FC 1–2
Taksony SE–MOL Vidi FC 0–1
MOL Vidi FC–Taksony SE 3–0
Ferencvárosi TC–MOL Vidi FC 1–2
MOL Vidi FC–Ferencvárosi TC 2–0
MOL Vidi FC–DVSC 1–0
DVSC–MOL Vidi FC 0–3

Bőny SE–Bp. Honvéd 0–6
Jászberényi FC–Bp. Honvéd 0–1
Tiszaújváros–Bp. Honvéd 0–4
Tiszakécske–Bp. Honvéd 0–1
Bp. Honvéd–Tiszakécske 1–1
Budaörs–Bp. Honvéd 1–2
Bp. Honvéd–Budaörs 4–2
Bp. Honvéd–Soroksár SC 2–1
Soroksár SC–Bp. Honvéd 0–3

A mérkőzésre 2500 és 20 000 forint között lehet belépőt venni. A vásárláshoz nincs szükség klubkártyára, de névre szóló belépők válthatók, a szurkolók személyazonosságát és a jegyen szereplő adatokat pedig a kapuknál ellenőrizhetik.

A jegyek a meccsjegy.mlsz.hu oldalon érhetőek el. Kérjük a szurkolókat, lehetőség szerint váltsák meg belépőiket elővételben.

A Bp. Honvéd szurkolói az 1-es és a 2-es kapuk felől, a Vidi szurkolói csak a 3-as kapun tudnak belépni, ahol a 8 darab forgóvillás kapu mellett egy plusz kapun keresztül is beléphetnek a stadionba.

A találkozó 19.30-kor kezdődik, a stadion kapui két órával korábban nyitnak ki. Kérjük a szurkolókat, hogy minél korábban érkezzenek a helyszínre, mert előfordulhat, hogy a beléptetéskor hosszabb sorok alakulnak ki.

A Groupama Arénát tömegközlekedési eszközzel érdemes megközelíteni, mert a stadion közeli utcákban korlátozott a parkolóhelyek száma. A tömegközlekedéssel kapcsolatos hírekért érdemes felkeresni a bkkinfo.hu oldalt. A mérkőzés kiemelt biztonsági kockázatú, arra kérjük a szurkolókat, hogy tartsanak maguknál személyazonosításra szolgáló iratokat. 

A Székesfehérvárról érkező szurkolók a Lurdy-ház parkolójában, valamint a Vágóhíd utcai és a Fék utcai parkolóhelyeken hagyhatják gépkocsijaikat, a Honvéd-szurkolóknak azt javasoljuk, hogy a 8. kerületi utcák és a Népliget parkolóhelyeit használják.

Az eredményhirdetés után a Honvéd szurkolói csak a 2-es, a Vidi szurkolói csak a 3-as kapun tudják elhagyni a stadiont. Arra kérjük a szurkolókat, hogy mindenki csak a saját jegyén szereplő helyet foglalja el! 

 


Címkék:

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS