Jegyinformációk a vasárnapi bajnokikra

2013. november. 23., 15:23   |    

Jegyinformációk a vasárnapi bajnokikra

A hétvége rangadóját Diósgyőrben játsszák, ahol a Videoton FC lép pályára. A DVSC a Bozsik-stadionban, a Ferencváros Pakson játszik. Jegyinformációk.

DVTK - Videoton FC (vasárnap, 16.30)

A hazai szurkolók a belépőket elővételben a DVTK Ajándékbolt üzleteiben vásárolhatják meg.

DVTK Ajándékbolt, Diósgyőri Stadion

szerda-péntek: 12-18 óra
szombat: 9-13 óra
vasárnap: 10-16:30, illetve igény szerint 18-19 óra

DVTK Ajándékbolt, Szinvapark

hétfő-péntek 12-18 óra
szombat: 10-16 óra
vasárnap: zárva

Konténer pénztár, Diósgyőri Stadion

vasárnap (mérkőzésnap) 8 óra - első félidő végéig

A DVTK - Videoton mérkőzés jegyárai

Állóhely (U, V, W, X, Y, Z szektor) 1200
3. kategóriájú ülőhely (A, B, I, J szektor) 2200
2. kategóriájú ülőhely (C, D, G, H, T, Q szektor) 2500
1. kategóriájú ülőhely (E, F, S, R szektor) 2900

A vendégszurkolók számára egységesen 1200 forintba kerülnek a jegyek.

14 év alatt és 65 év fölött ingyenes az állóhelyi jegy a régi tribün és az eredményjelző közt. Nekik a stadionban tartózkodók létszámának pontos meghatározhatósága miatt ingyenes regisztrációs jegyet kell váltani. A regisztrációs jegyek a pénztárak nyitvatartási idejében vehetők át. A 14 év alattiaknak a diákigazolványt a 65 év fölöttieknek pedig nyugdíjas vagy személyigazolványt fel kell mutatniuk.

A vasárnapi DVTK-Videoton FC mérkőzésre a jegy.mlsz.hu online jegyértékesítési felületen ezúttal nem lehet jegyet vásárolni. A döntést a diósgyőri klub vezetése hozta meg. A DVTK az MLSZ többszöri kérése ellenére elsősorban a rendszer korábbi alkalmazása során előfordult hibákra hivatkozva döntött úgy, hogy a klub nem tölti fel a központi értékesítési felületre a találkozót, és így a hazai, a vendég és a semleges szurkolók sem élhetnek a kényelmes elővásárlás lehetőségével.

A mérkőzésre a Vidi-szurkolók Székesfehérváron vásárolhatnak belépőt, november 20-22 között. A Sóstói Stadion sorompós bejárata mellett található jegypénztárnál (VIP akkreditáció) szerdán és csütörtökön 15-18 óra között, pénteken pedig 11 és 17 óra között lehet megvásárolni a belépőket. A mérkőzés előtt a DVTK-stadionnál is lehetőség lesz vendégjegyek vásárlására.

A két klub arra kéri a vendégszurkolókat, hogy időben érkezzenek a diósgyőri stadionhoz, mert a bajnoki fokozott biztonsági kockázatú mérkőzés, ezért a szokásosnál hosszabb időt vehet igénybe a belépés.

További jegyinformációk

MVM Paks - Ferencváros (vasárnap, 18.30)

A találkozó fokozott biztonsági kockázatú, a névre szóló jegyek kiállítása lassítja a helyszíni jegyvásárlást és a beléptetést, ezért javasolt elővételben beszerezni a belépőket. Jegyek válthatók szerdától délutánonként 15-től 18 óráig, szombaton 9-től 15 óráig, vasárnap 9-től 12 óráig a Paksi FC székházában, illetve interneten a http://www.eventim.hu/hu/sport/foci/ oldalon és az ország bármely Ticket Express Jegyirodájában, köztük a paksi Omega jegyirodában. A Ferencváros szurkolói csütörtöktől a klub Üllői úti jegyirodájában (Üllői út 102.) is válthatnak elővételben jegyeket.

A két klub arra biztatja a szurkolókat, hogy minél többen vásárolják meg elővételben jegyeiket, mert ellenkező esetben előfordulhat, hogy a mérkőzés előtt a hazai jegypénztárakban vásárolni szándékozó nézők nem jutnak be időben a stadionba.

Jegyárak: 1200 Ft (diák, nyugdíjas: 800 Ft)
Vendégjegyár: 1200 Ft

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS