Jet-Sol Liga: Gólzáporos meccsen nyert a Fradi és a DVTK

2018. szeptember. 11., 15:00   |    

Jet-Sol Liga: Gólzáporos meccsen nyert a Fradi és a DVTK

A DVTK és az ETO meccsén kilenc, az MTE és a Ferencváros bajnokiját 11 gól esett a Jet-Sol Liga 3. fordulójában.

Két hét szünet után múlt hétvégén folytatódtak a Jet-Sol Liga küzdelmei. A forduló rangadóját két felsőházba igyekvő csapat játszotta, a Haladás Viktória az Astrát fogadta. A gólnélküli első félidő után Vidovenyecz Anna szerzett vezetést az Astrának a 48. percben, majd a szombathelyiek az öngólt vétő Sipos Lilla segíségével egyenlítettek a 71.-ben, ezzel alakult ki az 1-1-es végeredmény.

A Ferencváros gólkülönbséget javított az újonc MTE otthonában: már a szünetben 8-0-ra vezetett, és végül 11 lőtt gólnál állt meg. Kocsán Petra és Luana Spindler is mesterhármast ért el a zöld-fehéreknél.

A győrieket vendégül látó DVTK is fel tud mutatni egy mesterhármast jegyző játékost: a góllövőlistát vezető Biljana Bradic vette be háromszor az ETO kapuját. Vachter Fanni és Maria-Mihaela Ficzay sem sokkal maradt le, mindketten két-két találatot jegyeztek, míg az ETO-nál Süle Dóra és Erdész Fanni volt eredményes, így alakult ki a 7-2-es végeredmény.

Az MTK Hungáriánál hárman osztoztak a csapat három gólján, Szabó Zsuzsanna, Oláh Adrienn és Nagy Lilla vette be a Szent Mihály kapuját a 3-0-ás hazai győzelemmel véget érő összescsapáson.

Jet-Sol Liga, 3. forduló, eredmények: 

MLE-Ferencvárosi TC 0-11 (0-8)
Haladás Viktória-ETO FC Győr 1-1 (0-0)
DVTK-ETO FC Győr 7-2 (4-0)
MTK Hungária-Szent Mihály 3-0 (1-0)

Tabella


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS