Jet-Sol Liga: Történelmi meccs dönt – Fradi vagy MTK?

2018. május. 30., 14:35   |    

Jet-Sol Liga: Történelmi meccs dönt – Fradi vagy MTK?

A női labdarúgó Jet-Sol Ligában óriási izgalmak közepette, a szezon utolsó meccsén dől el a bajnoki cím a Ferencváros és az MTK között pénteken 17 órától a Kocsis Sándor Sportközpontban.

Sorozatban negyedik éve rendezik a Ferencváros és az MTK Hungária részvételével a női NB I, a Jet-Sol Liga döntőjét.

Jelenleg az egyik fél második sikeréig tartó párharc állása: 1–1, miután mindkét csapat idegenben tudta legyőzni ellenfelét. 

Az első mérkőzésen az MTK Hungária már a 3. percben hátrányba került a Jet-Sol Liga döntőjében, de megfordította a meccset, és 3–1-re nyerni tudott a Ferencváros otthonában. 

A második mérkőzésre a Hidegkuti Nándor Stadionban került sor. Győzelmével bajnok lehetett volna a címvédő MTK, ám nem ez történt: a Ferencváros elsősorban a második félidőben mutatott játékával uralta az összecsapást, és végül Mosdóczi büntetőjével életben tartották a bajnoki reményeket. 

A döntő harmadik, utolsó mérkőzését pénteken 17 órától rendezik, és a Ferencváros lesz a házigazda a Kocsis Sándor Sportközpontban. Amelyik csapat megszerzi a győzelmet, az lesz egyben a Jet-Sol Liga 2017–2018-as szezonjának bajnoka is – a két nyert meccsig tartó döntők történetében korábban még soha nem került sor harmadik összecsapásra. 

 


Címkék:

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Rangadót nyert, az élvonal kapujában a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS