Két góllal legyőzte a MOL Vidi a Honvédot

2018. december. 02., 20:09   |    

Két góllal legyőzte a MOL Vidi a Honvédot

Juhász Roland és Marko Scepovic góljaival 2-0-ra győzött a MOL Vidi FC pályaválasztóként a Honvéd ellen. Az OTP Bank Liga 16. fordulója után 5 pontra van lemaradva a címvédő a listavezető Ferencvárostól.

OTP Bank Liga, 16. forduló:
MOL Vidi FC–Budapest Honvéd FC 2–0 (1–0)
Székesfehérvár, v.: Kassai
gólszerző: Juhász R. (18.), M. Scepovic (63.)
sárga lap: Huszti (21.), Milanov (24.), Hadzic (92.), illetve Danilo (30.), Baráth (38.), Kamber (52.), Kukoc (54.)
    
MOL Vidi FC: Kovácsik – Nego, Juhász R. (Tamás K. 78.), Fiola, Stopira – Nikolov, Hadzic, Pátkai – Huszti, Milanov (Kovács I. 67.) – M. Scepovic (Hodzic 86.)
    
Honvéd: Gróf – Baráth, Kamber, Skvorc – Heffler T., Gazdag (Banó-Szabó 74.), Hidi, Nagy G., Holender – Danilo (Kukoc 46.), N'Gog (Tischler 69.)
    
Nagy lendülettel kezdtek a csapatok, felváltva forogtak veszélyben a kapuk. A Vidi a 18. percben került előnybe, amikor Huszti Szabolcs sarokrúgása után Juhász Roland csúsztatott nyolc méterről Gróf Dávid kapujába. A folytatásban egyre jobban átvette a mérkőzés irányítását a hazai csapat. A Honvéd kevés helyzetet dolgozott ki a szünetig, így egygólos fehérvári előnnyel vonultak pihenőre a csapatok.

A szünet után jóval többet birtokolta a labdát a fővárosi gárda, ám ismételten a Vidi szerzett gólt. Loic Nego hajszálpontos centerezése nyomán Marko Scepovic lőtt a vendégkapuba. A Honvéd nagy energiákat mozgósított a szépítés érdekében, ami a 82. percben majdnem összejött: Tonci Kukoc szögleténél Baráth Botond került helyzetbe, de a labda éppen Kovácsik Ádámhoz pattant. A hosszabbítás második percében ismét a fehérvári hálóőrnek kellett nagyot védenie, ezúttal Holender Filip szabadrúgását fogta a gólvonal közelében.

A mérkőzés összképe alapján megérdemelten győzött a MOL Vidi, amely ezzel megerősítette második helyét, három pont előnyre tett szert a Honvéddal szemben és öttel áll a listavezető Ferencváros mögött.

A 16. forduló többi mérkőzését szombaton játszották a csapatok. 


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Két év után ismét az MTK volt a legjobb teremben
Bajnokságok / Kupák
Az MTK-nak idén is jól megy, minden meccsét megnyerte az Astra
Bajnokságok / Kupák
OTP Bank Liga: Elkészült a 19-28. fordulók menetrendje

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank

Szponzoraink

  • Merkantil Bank
  • Groupama Biztosító
  • MOL
  • Förch
  • Jet Sol