Honvéd-Újpest találkozót és vidéki rangadót is rendeznek az NB I-ben

2020. szeptember. 25., 10:33   |    

Honvéd-Újpest találkozót és vidéki rangadót is rendeznek az NB I-ben

Négy mérkőzést játszanak a hétvégén az OTP Bank Liga ötödik fordulójában. Szeptember 29-e a Szív napja, ez alkalmából, UEFA kampányához csatlakozva a magyar NB I-es és néhány NB II-es mérkőzésen is Szív napja logós pólóban vonulnak pályára a játékosok a hétvégén.

A Szív Napja - „Szurkolj szívből, és szeresd a szíved!”

A Szív Napja - „Szurkolj szívből, és szeresd a szíved!”

Szeptember 29-e a Szív napja - az UEFA kampányához csatlakozva a magyar NB I-es és néhány NB II-es mérkőzésen is Szív napja logós pólóban vonulnak pályára a játékosok a hétvégén. A szívbetegségekről és a megelőzés fontosságáról pedig Merkely Béla professzor beszélt az mlsz.hu-nak.

Tovább

PUSKÁS AKADÉMIA FC–MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC
(Péntek, Pancho Aréna, 20.00)

Hornyák Zsolt együttese csak három mérkőzést játszott eddig, az első kettőt megnyerte, majd a harmadikon kikapott a MOL Fehérvártól. Az Újpest elleni, immár több mint egy hónappal ezelőtti 3–2-es sikere tovább javított hazai mérlegén: a legutóbbi négy bajnokiját megnyerte Felcsúton. A Mezőkövesd rosszul kezdett, de javított: az első két fordulóban szerzett egy ponthoz aztán a következő két találkozón hat pontot tett hozzá. A mostani szezonban Kuttor Attila együttese nyert már vendégként, mégpedig Pakson, megszakítva ezzel egy vendégként öt mérkőzésből álló nyeretlenségi sorozatot.

PAKSI FC–MTK BUDAPEST
(Szombat, Paks, 14.45)

A paksiak az első négy fordulóban mindössze egy pontot szereztek, ezért a klub vezérkara edzőváltásról döntött: az egyébként a klubnál maradó Osztermájer Gábor helyett Bognár György irányítja a csapatot. A korábbi válogatott középpályás közel 16 év után tér vissza vezetőedzőként az élvonalba. Először lesz István fiának a vezetőedzője. Az újonc MTK az első három forduló után még veretlen volt, de aztán kikapott otthon a ZTE-től. Vendégként eddig egyszer játszott, Diósgyőrben egy döntetlent.

ZALAEGERSZEGI TE FC–DIÓSGYŐRI VTK
(Szombat, Zalaegerszeg, 19.30)

A nyári szünetben újjáformált ZTE a negyedik fordulóban szerezte meg első győzelmét, amikor magabiztosan győzött az MTK ellen, Budapesten. Pályaválasztóként a legutóbbi öt bajnoki meccséből csak egyet nyert meg. A Diósgyőr három fordulóban négy pontot szerzett, minden eredménytípusból van már egy neki. Idegenben az újrakezdés után négyszer is veszített, a 2020–2021-es idényben most szerepelt először vendégként.

KISVÁRDA MASTER GOOD–MOL FEHÉRVÁR FC
(elhalasztva)

BUDAPEST HONVÉD–ÚJPEST FC
(Vasárnap, Új Hidegkuti Nándor Stadion, 18.00)

Egyik nagy múltú csapat sem kezdte jól az idényt, a Honvéd három mérkőzésen három, az Újpest négyen négy pontot szerzett. A kispestiek „otthon” csak egyszer játszottak eddig, kikaptak a Kisvárdától. Az Újpest győzelemmel kezdet Pakson, de aztán kikapott Felcsúton a Puskás Akadémiától. A lila-fehérek tavaly november 30. óta mindössze kétszer nyertek idegenben az OTP Bank Ligában. A két csapat legutóbbi hét egymás elleni mérkőzéséből öt döntetlenre végződött.

BUDAFOKI MTE–FERENCVÁROSI TORNA CLUB
(elhalasztva)

OTP Bank Liga NB I. 5. forduló

Sorsolás
2023. 08. 26. 15:30
Kecskeméti Széktói Stadion
2023. 08. 26. 17:45
DVTK Stadion
2023. 08. 26. 20:00
Szusza Ferenc Stadion
2023. 08. 27. 15:30
Debreceni Nagyerdei Stadion
2023. 08. 27. 17:30
Groupama Aréna
2023. 08. 27. 19:30
Székesfehérvári Sóstói Stadion


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS