Magyar Kupa: szerdán kialakul a legjobb nyolc mezőnye

2020. február. 18., 12:46   |    

Magyar Kupa: szerdán kialakul a legjobb nyolc mezőnye

Mind a nyolc mérkőzést szerdán rendezik a Magyar Kupa 9. fordulójában, majd este kisorsolják a negyeddöntők párosítását.

A nyolcaddöntő első mérkőzéseit követően a párharcok nagyobb részében még nyílt a harc a továbbjutásért, az MTK, a Puskás Akadémia és a Dorog viszont már a múlt heti első meccsen nagy lépést tett a továbbjutás felé, mindhárman háromgólos előnyt szereztek a visszavágóra.

Az élvonalbeli csapatok közül a ZTE helyzete tűnik a legnehezebbnek, a zalaiak ugyanis 3-1-es vereséggel zárták az NB III-as Lipót elleni idegenbeli összecsapást. A kék-fehérek azóta sikerélményt is szereztek, hétvégén 2-1-re nyertek az Újpest ellen az OTP Bank Ligában, ez volt az új vezetőedző, Márton Gábor első győzelme a csapat kispadján.

Az Újpest és a Fehérvár nem bírt egymással múlt héten Szegeden, most Székesfehérváron biztosan dűlőre viszik a dolgot, a 17.30-kor találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

A Merkantil Bank Ligában kiesőhelyen álló Haladás jól tartotta magát a Honvéd otthonában, a fővárosiak 1-0-ra nyertek ugyan, de a szombathelyiek saját stadionjukban megnehezíthetik a dolgukat. A Paks győzni tudott ugyan a Pécs otthonában, az NB III-as hazaiak két kihagyott büntetője viszont jól mutatja, hogy egyáltalán nem volt könnyű dolguk, és nem lefutott még a párharc a visszavágó előtt.

A negyeddöntők sorsolását 20.00 órától az M4 Sport élőben közvetíti.

Magyar Kupa, nyolcaddöntő-visszavágók, szerda:

III. ker. TVE-Dorogi FC (1-4), 13.00
MOL Fehérvár-Újpest FC (0-0), 17.30
Haladás-Budapest Honvéd (0-1), 18.00
Kaposvári Rákóczi-Mezőkövesd-Zsóry (1-2), 18.00
ZTE FC-Lipóti Pékség SE (1-3), 18.00
Paksi FC-PMFC (2-1), 18.00
Puskás Akadémia-Békéscsaba Előre (3-0), 18.00
Dunaújváros-MTK Budapest (0-3), 18.00


Címkék:

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS