Magyar nyelven is elérhetők az EL-döntő információi

2023. május. 25., 14:27   |    

Magyar nyelven is elérhetők az EL-döntő információi

Az UEFA összegyűjtötte a jövő szerdai, budapesti Európa-liga-döntővel kapcsolatos tudnivalókat, és hivatalos alkalmazásában, az UEFA Europa League applikációban ezek immáron magyar nyelven is elérhetők.

A legfontosabb tudnivalók:

- minden jegytulajdonos érkezzen időben a helyszínre
- utazzon a közösségi közlekedés eszközeivel (egyes járatok mérkőzésjeggyel ingyenesek)
- akinek nincs jegye, az ne menjen a Puskás Aréna közelébe
- jelentős parkolási korlátozások és zárások miatt személygépkocsival érdemes elkerülni az Aréna környékét a mérkőzés napján 
- a Szurkolói Fesztiválon családi programok várják az érdeklődőket a mérkőzés délutánjáig

Természetesen a legfontosabb kérdés a Puskás Aréna megközelítése a telt házas összecsapás előtt: a kapukat 18 órakor megnyitják! A magyar válogatott hazai mérkőzéseihez hasonlóan a szervezők ezúttal is azt javasolják, minden jegytulajdonos a közösségi közlekedés eszközeit igénybe véve, vagy gyalogosan érkezzen a helyszínre. Annál is inkább érdemes metróval, vagy 1-es villamossal utazni május 31-én a döntőre szóló belépőjegy birtokában, hiszen a BKK egyes szolgáltatásai ingyenesek (részletes tájékoztatás a BudapestGO alkalmazásban).

Korábban szó esett a kísérőeseményekről, amelyek megalapozzák a döntő fesztiváli hangulatát. Az AS Roma találkozási pontjával, a Városligetben, míg a Kincsem parknál a Sevilla FC gyülekezőhelyével találkozhatnak a járókelők a meccs napján. Mindezekről részletes információt találhatnak az érdeklődők az UEFA alkalmazásban, amely magyar nyelven is elérhető!

aassvv

Fontos tudnivaló, hogy az említett EL-applikáció mellett egy másik alkalmazás is elengedhetetlenül fontos azok számára, akik sikeresen jegyet vásároltak, hiszen a belépők az UEFA Mobile Ticket alkalmazáson keresztül érhetők el és mutathatók be a stadionnál, ahol a jegyek ellenőrzése mellett a szurkolók személyi azonosítása is megtörténik.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Hétgólos sikerrel maradt benn az Újpest, a Kisvárda a második kieső
Bajnokságok / Kupák
Magabiztos fehérvári sikerrel indult a 31. forduló
Bajnokságok / Kupák
Női futsal NB I – Vasárnap rajtol a bajnoki döntő

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS