Megerősítette helyét a dobogó harmadik fokán az Ajka

2023. április. 16., 19:43   |    

Megerősítette helyét a dobogó harmadik fokán az Ajka
Fotó: Illusztráció

Az Ajka három, míg a Gyirmót csak egy pontot szerzett a Merkantil Bank Liga 32. fordulójában. Az MTK pedig kikapott a Siófoktól.

Vereséget szenvedett az MTK a Siófoktól a Merkantil Bank Liga 32. fordulójában. A Balaton-parti együttes Debreceni Ákos (51.) és Farkas Balázs (55.)góljaival a második félidő elején kétgólos előnybe kertül, amelyet a tabella második helyén álló Mosonmagyaróvár le sem tudott dolgozni, Stieber Zoltán 80. percben szerzett találata már csak a szépítésre volt elég.

Az Ajka megerősítette pozícióját, a Pécs 1–0-s legyőzésével már 58 pontnál tart. A győztes gólt Szarka Ákos szerezte büntetőből a 33. percben.

Ebben a fordulóban három találkozó is 1–1-es döntetlennel ért véget. A negyedik helyen álló Gyirmót csak egy pontot gyűjtött Soroksáron egy gyors gólváltást követően. A hazaiak Lovrencsics Balázs révén már a 9. percben vezetéshez jutottak, majd Madarász Márk a 13. percben egyenlített és ezzel be is állította a találkozó végeredményét.

Molnár Rajmund (50.) találatával ugyan vezetett hazai pályán a Haladás, a Szentlőrinc Havas Attila (58.) révén egyenlíteni tudott. A Békéscsaba ugyan vezetett Nyíregyházán (Fazekas Lóránt, 48.), a hazai gárda végül megmentett egy pontot (Gresó Mátyás, 82.).

Idegenből hozta el a három pontot a Budafok, amely együttes Oláh Bálint (70.) góljával 1–0-ra legyőzte a Csákvár csapatát.

Lacza Alex az 55. percben szerzett vezetést az ETO-nak, amely klub a Dorogot fogadta. A hazaiakat egy öngól is segítette (Gyurácz András, 66.), így lett a végeredmény 2–0.

Tiszakécskén Winkler András (72.) találata ért három pontot a hazaiaknak, akik a Kazincbarcikát verték meg 1–0-ra.

Öt gól is született a Kozármisleny–Szeged mérkőzésen. Bartha László (14.), Daru Bence (26.) és Vogyicsak Balázs (71.) voltak a hazaiak gólszerzői, míg a vendégeknél Tóth Bence (52.) és Rácz Balázs (86.) voltak eredményesek.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS