Merkantil Bank Liga: Győrbe látogat a Budafok

2023. október. 07., 19:50   |    

Merkantil Bank Liga: Győrbe látogat a Budafok

Minden mérkőzést vasárnap játszanak a Merkantil Bank Liga 11. fordulójában. Az első helyen álló ETO a Budafokot fogadja.

NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC–KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC
(Vasárnap, Balmazújváros, 15.00)
Az éllovassal azonos pontszámmal álló Nyíregyháza továbbra is veretlen, hatszor nyert az első tíz fordulóban. A balmazújvárosi albérletben a mostani szezonban eddig öt mérkőzésen eddig 13 pontot gyűjtött. A Kazincbarcika az első forduló óta veretlen, de csak a nyolcadik helyen áll, mivel hatszor is döntetlent játszott.

HR-RENT KOZÁRMISLENY–VASAS FC
(Vasárnap, Kozármisleny, 15.00)
A harmadik találkozik a negyedik helyezettel. A Vasas legutóbb csak döntetlent játszott a Csákvárral a Fáy utcában, de előtte sorozatban nyert. Idegenben a legutóbbi két alkalommal győzött. A Kozármisleny egy hete kikapott Kazincbarcikán. A legutóbbi négy hazai mérkőzésén viszont tíz pontot szerzett.

AQVITAL FC CSÁKVÁR–FC AJKA
(Vasárnap, Csákvár, 15.00)
A Csákvár a rossz kezdés után immár a mezőny első felébe jutott. Viszont vendégként jobb, mint pályaválasztóként, a legutóbbi négy mérkőzéséből csak egyet nyert meg. Az Ajka gyengén szerepel, edzőt váltott a hét végén, Schindler Szabolcs vette át a csapatot. A zöld-fehérek a legutóbbi hat bajnokijukat elveszítették.

BVSC-ZUGLÓ–GYIRMÓT FC GYŐR
(Vasárnap, Zugló, 15.00)
A BVSC az első forduló után ismét győzött múlt vasárnap, a tizenhatodik helyen áll. Pályaválasztóként a legutóbbi három mérkőzésén egy pontot gyűjtött, gólt nem szerzett. A Gyirmót a legutóbbi két fordulóban hat pontot szerzett, addig nyeretlen volt. Idegenben még nyeretlen, négy mérkőzésen csupán egyszer talált a kapuba.

BUDAPEST HONVÉD–CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR
(Vasárnap, Bozsik Aréna, 15.00)
A kispestiek 12 ponttal a 12. helyen állnak, a legutóbbi három fordulóban győzelem nélkül maradtak. A legutóbbi négy hazai bajnokijából hármon is két gólt szerzett. A Mosonmagyaróvár az utolsó helyen áll, még nem nyert a mostani idényben, az első tíz fordulóban csak három pontot szerzett. Vendégként eddig csak Gyirmóton szerzett pontot.

TISZAKÉCSKEI LC–PÉCSI MFC
(Vasárnap, Tiszakécske, 15.00)
A Tiszakécske a tizenegyedik helyen áll, a legutóbbi négy fordulóban hét pontot gyűjtött. Mindössze egy hazai mérkőzését nyerte eddig meg. A PMFC hetek óta nyeretlen, a legutóbbi három fordulóban nem szerzett pontot.

BFC SIÓFOK–SOROKSÁR SC
(Vasárnap, Siófok, 15.00)
Mindössze két pont van a két csapat között, a Soroksár áll jobban, a tizenharmadik helyen. A jó kezdés után a legutóbbi öt fordulóban mindössze egy pontot szerzett. A Siófok éppen úgy kikapott a legutóbbi két fordulóban, mint riválisa. Vendégként eddig összesen négy pontot szerzett.

ETO FC GYŐR–BUDAFOKI MTE
(Vasárnap, Győr, 17.00)
Az első helyen álló győri csapat a legutóbbi két fordulóban győzött, pályaválasztóként négy mérkőzésen tíz pontot szerzett eddig. A Budafok a jó kezdés után visszaesett, a legutóbbi öt fordulóban mindössze négy pontot gyűjtött, visszaesett az ötödik helyre. Vendégként a legutóbbi két mérkőzésén összesen egy pontot szerzett.

SZOMBATHELYI HALADÁS–SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA
(Vasárnap, Szombathely, 17.00)
A Haladás a legutóbbi két fordulóban hat pontot tett a korábbiakhoz, már hetedik. Pályaválasztóként legutóbb megverte a Soroksárt. A Szeged-Csanád két ponttal áll a Haladás ellen, a legutóbbi fordulóban, a Honvéd elleni 1-0-s sikerrel, lezárta négy mérkőzésből álló nyeretlenségi sorozatát.

Tabella


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Tatai József bízik a Veszprém újabb Magyar Kupa-sikerében
Bajnokságok / Kupák
Nagy hajrába kezdett a ZTE, Könyves-rekord 35 évesen
Bajnokságok / Kupák
Idegenbeli sikerek a futsal NB I-ben, izgalmas lesz a rájátszás vége Frissült

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS