Mesterötös és bajnokverés a futsal NB I-ben

2020. szeptember. 29., 09:57   |    

Mesterötös és bajnokverés a futsal NB I-ben
Fotó: MVFC Berettyóújfalu Facebook

A férfi futsal NB I hétvégi rangadóján a Haladás legyőzte a címvédő MVFC Berettyóújfalut. Élen a nyolc gólt szerző Veszprém.

Tavasszal elmaradt a bajnokhirdetés a futsalbajnokságokban, így végül nem tudtuk meg, hogy a két akkori élcsapat mire ment volna egymással: a Haladásnak sikerült volna-e a trónfosztás, vagy az MVFC Berettyújfalu védte volna meg a címét. A szombathelyiek mindenesetre most egy szoros, izgalmas tévésmérkőzésen idegenben is legyőzték nagy riválisukat, Hajmási Milán két góllal válaszolt a hazaiak vezető találatára. Így a két együttes közül egyik sem hibátlan már öt forduló után, száz százalékos mérleggel egyedül a Veszprém büszkélkedhet, amely gólgazdag mérkőzésen győzte le a DEAC csapatát.

A nyolc veszprémi találatból a nyáron igazolt Pál Patrik öt góllal vette ki a részét, míg Tatai József kétszer zörgette meg a debreceniek hálóját. A DEAC is szépen termelte ugyan a gólokat, de a házigazdák ritmusát nem tudta tartani, így végül 8-5-re alulmaradt a csatában.

Az előző bajnokság tavaszi lezárásakor még dobogós Ferencváros kezdhet aggódni, miután ötödik bajnoki meccsét is elveszítette, és most már egyedüliként áll pont nélkül a tabellán. Ezúttal az Aramis otthonában maradt pont nélkül Madarász János együttese, amely hiába vezetett a második félidő elején még 3-1-re, a hazaiak öt gólt szereztek zsinórban, és végül simán nyerték a találkozót.

A bajnokság előtt a Rubeola és az Újpest fúziójával létrehozott Újpest RFC viszont egy hajrágóllal megszerezte első bajnoki sikerét (2-1), míg a Dunaferr 2-2-es döntetlent játszott a Kecskeméttel.

OTP Bank Liga NB I. 4. forduló

Sorsolás
2023. 08. 18. 18:00
Puskás Akadémia Pancho Aréna
2023. 08. 18. 20:15
ZTE Aréna
2023. 08. 19. 17:45
Új Hidegkuti Nándor Stadion
2023. 08. 19. 20:00
Paksi FC Stadion
2023. 08. 21. 20:15
Debreceni Nagyerdei Stadion
2023. 12. 06. 19:30
Mezőkövesd Városi Stadion

Tabella


Címkék:

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS