MMK: Fölényes sikereket és szoros találkozókat is hozott a vasárnap

2023. szeptember. 17., 18:15   |    

MMK: Fölényes sikereket és szoros találkozókat is hozott a vasárnap

Hat gólt szerzett az MTK és a Diósgyőr is a MOL Magyar Kupa 3. fordulójában. A Gyirmót tizenegyesekkel jutott a legjobb 32 közé.

MMK: Kiesett a Fehérvár, nyolcat lőtt a Fradi

MMK: Kiesett a Fehérvár, nyolcat lőtt a Fradi

A harmadik fordulóban a két legfelsőbb osztály csapatai is csatlakoztak a MOL Magyar Kupa mezőnyéhez. A Fehérvár és a Mezőkövesd búcsúzott is a sorozattól. Horváth Krisztofer az előző hétvégén bemutatkozott a válogatottban, most pedig továbbjutást érő gólt szerzett a Kecskemétben.

Tovább

Miután szombaton két NB I-es csapat, a Mezőkövesd és a Fehérvár is búcsúzott a MOL Magyar Kupából a 3. fordulóban, a vasárnapi játéknapon nem született nagy meglepetés. Bár a megye I-es Gesztely szurkolói a szünetben még örülhettek, hiszen csapatuk 1–1-es döntetlenre állt az OTP Bank Ligában szereplő MTK ellen, a fővárosiak végül 6–1-re győztek.

Az NB III-as III. Ker. TVE két gólig jutott elsőosztályú ellenfele, a Diósgyőr ellen, a vendégek hatot vágtak, így nem forgott veszélyben a továbbjutásuk. A Kisvárda 5–0-ra győzte le a Pilist (megyei I.).

Mindkét győri csapat kiharcolt a 32 közé jutást. Az ETO (Merkantil Bank Liga) 2–0-ra nyert a kettővel alacsonyabb osztályú ellenfele, a Zsámbék (megye I.) ellen. A Gyirmót FC Győr (Merkantil Bank Liga) hosszabbítás után, tizenegyesekkel vívta ki a továbbjutást a Körösladány (NB III) vendégeként.

Szintén tizenegyesek döntöttek a Tiszaújváros (NB III) és a Nyíregyháza (NB II) párharcában. Végül a Nyíregyháza ünnepelhetett továbbjutást. A Szentlőrinc (NB III) is nehezen, hosszabbításban nyert 1–0-ra a nála egy osztállyal magasabban rangsorolt BVSC-Zugló (NB II) ellen.

VÁRMEGYEI KUPA FFI FELNŐTT / MOL MAGYAR KUPA előselejtező / 3. forduló

Sorsolás


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Pontot vesztett a Vasas, lőtávolban az ETO
Bajnokságok / Kupák
Bebiztosíthatja a feljutását a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi és debreceni győzelem a szombati játéknapon

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS