Nagy csatában maradtunk alul Dorogon

2013. június. 11., 19:21   |    

Nagy csatában maradtunk alul Dorogon

Az U15-ös válogatott két gólt lőtt az olaszoknak, de a hajrában kapott góllal 3-2-es vereséget szenvedett.

Az U15-ös csapat az olaszok elleni meccset megelőzően még nem szenvedett vereséget idén, az osztrákokat egyszer, a törököket kétszer győzte le, így önbizalommal telve várta a keddi, dorogi összecsapást. Együttesünk a Demjén Patrik - Bodrogi János, Patik Márton, Szalai Attila, Gergényi Bence - Tajti Mátyás, Czeglédi Levente (Cseszlai Bence, 68.), Szőke Dániel - Bíró Ákos (Szász Balázs, 51.), Bíró Bence, Vogyicska Bálint (Kovács Dávid, 47.) összeállításban lépett pályára.

A magyar válogatott mezőnyben egyenrangú ellenfele volt az olaszoknak, de többet hibázott a vendégeknél, ami végül döntőnek bizonyult. Az olaszok az első félidőben egy eladott labdából kerültek ziccerbe, és szerezték meg a vezető gólt, majd Bíró Ákos egyenlítő találata után egy szabadrúgás utáni fejessel vették vissza az előnyt. A fordulás után Bíró Bence ismét egyenlített, de a hajrában az olaszok egy labdaszerzés után vezetett gyors akcióból beállították a 2-3-as végeredményt.

- Nagyon komoly ellenféllel játszottunk egy szoros, végig nyílt meccset - értékelt a lefújás után Szepessy László, szövetségi edző. - Az olaszok fizikálisan előttünk járnak, de mezőnyjátékban felvettük velük a versenyt, a meccs egyes periódusaiban dominálni tudtunk, kombinatív, minőségi összjátékot valósítva meg. A vereség ellenére előrelépésként értékelhető a mérkőzés, sajnos azonban olyan hibákat követtünk el, amiket hazai bajnokikon talán nem minden esetben büntet góllal az ellenfél, a rendkívül ügyes olaszok azonban könyörtelenül kihasználtak. Ez a hét az építkezés jegyében telik, ennek keretében új játékosokat is kipróbálunk a csapatban, ezzel együtt csütörtökön, Telkiben szeretnénk visszavágni a vereségért.

A két csapat csütörtökön 10.30 órakor mérkőzik meg egymással Telkiben.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS