Nézők előtt játszanak kupadöntőt a hölgyek és az amatőrök is

2021. május. 03., 18:30   |    

Nézők előtt játszanak kupadöntőt a hölgyek és az amatőrök is

Elindult a jegyértékesítés az Amatőr Kupa és Női Magyar Kupa szerdai fináléjára, 1000 forintért lehet belépőt váltani az Új Hidegkuti Nándor Stadionba. Védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók, valamint a felügyeletük alatt álló kiskorúak vehetnek részt a találkozókon.

A kormány a négymillió beoltott magyar állampolgár bejelentése után új intézkedéseket léptetett életbe. Ezek alapján a védettségi igazolvánnyal rendelkezők, valamint a felügyeletük alatt álló kiskorúak mostantól látogathatják a sportrendezvényeket.

Minden azt jelenti, hogy a szerdai Amatőr Kupa és a Női Magyar Kupa döntőjében is nézők előtt játszhatnak a csapatok. A jegyértékesítés már elindult a meccsjegy.mlsz.hu oldalon 1000-1000 forintért lehet belépőt váltani mindkét találkozóra.

A jegyeket mobileszközre letöltve vagy kinyomtatva lehet bemutatni a stadionba történő belépésnél. A tikettek névre szólnak, ennek megfelelően a vásárláshoz személyes adatok megadására van szükség (klubkártyára nincs szükség a vásárláshoz, de adatok megadására lehet használni a gyorsabb vásárlás érdekében). Mozgáskorlátozott jegyek az mlsz@interticket.hu e-mail-címen igényelhetők.

A szurkolók különböző szektorokba válthatnak jegyeket. A beosztás így alakul:

Tarpa SC: B8-B7
Fémalk-Dunavarsányi TE: B6-B5
Astra-Thermik Plus-Üllő: V4-V2
FTC-Telekom: B8-B1

A belépéssel kapcsolatos információkat a jegyen találják.

Fontos, hogy a hatósági szabályozásnak megfelelően a nagykorú szurkolóknak kizárólag hivatalosan kiállított, személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel együtt bemutatott érvényes védettségi igazolvánnyal léphetnek be a stadion területére.

Az Amatőr Kupa-döntő 12.00-kor kezdődik és a Tarpa SC találkozik a Fémalk-Dunavarsányi TE csapatával. A Női Magyar Kupa fináléjában az Astra-Thermik Plus-Üllő és a címvédő FTC-Telekom 17.45-től mérkőzik meg egymással.

Kupafinálék a Hidegkuti Stadionban

Kupafinálék a Hidegkuti Stadionban

A Női Magyar Kupa és az Amatőr Kupa döntőjét a szokásokhoz híven idén egy napon és helyszínen játszák a csapatok: május 5-én, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Tovább


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS