Női BL: Túl a második akadályon is a Fradi

2019. augusztus. 10., 19:33   |    

Női BL: Túl a második akadályon is a Fradi

A moldovai bajnokot is legyőzte az FTC-Telekom. Ezúttal Fogl Katalin talált be és egy öngól is hozzájárult a 2-0-s végeredményhez.

A szerdai, 3–1-es győzelem után önbizalommal léphetett pályára a Ferencváros női csapata a BL-selejtező második játéknapján. A Slovan után szombaton a moldovai bajnok, az Agarista volt az ellenfele a szlovákiai selejtezőben.

A magyar bajnok már az első percben helyzethez jutott, ám akkor védeni tudott a moldovai kapus. Az elő félidőben egyértelműen a Ferencváros dominált, aminek az eredménye a 24. percben lett meg, amikor egy öngól vezetéshez juttatta a zöld-fehéreket: Fogl Katalin tört be a tizenhatoson belülre és labdája a menteni igyekvő Loghinről került a hálóba.

A játékrész hajrájában, a 42. percben aztán Fogl Katalin is betalált, ezzel pedig még a szünet előtt beállította a 2–0-s végeredményt.

A második félidő is Fradi-helyzettel kezdődött. A továbbiakban is a Ferencváros futballozott fölényben, így az utolsó félórára a fiatalok is szerepet kaphattak. 

A BL-főtáblára jutásért négyes csoportban küzd a Jet-Sol Liga bajnoka. Az utolsó körben, kedden, a Dörnyei Balázs vezetőedző által a legnehezebbnek tartott szerb ellenféllel mérkőzik meg a Fradi.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS