Förch Női Magyar Kupa: A Ferencváros jutott a fináléba

2019. február. 23., 19:48   |    

Förch Női Magyar Kupa: A Ferencváros jutott a fináléba
Fotó: facebook.com/fradinoifoci

Hét góllal legyőzte a Győri ETO FC-t a Fradi, így már biztos, hogy újra ott lesz a Förch Női Magyar Kupa döntőjében. Ellenfele a holnapi DVTK–Haladás-Viktória találkozón dől el.

Zsinórban hatodik alkalommal lesz ott a Ferencvárosi TC a Förch Női Magyar Kupa döntőjében. Dörnyei Balázs együttese az elmúlt négy kiírást megnyerte, a Győri ETO FC legyőzésével erre idén is meglesz az esélye. 

A ferencvárosi mérkőzésen Allegra Poljak a 22. percben szerezte meg a vezetést a fővárosiaknak, majd az első félidő utolsó percében Fogl Katalin duplázta meg előnyüket. A fordulás után a címvédő aztán végleg összetörte a győri reményeket, Allegra Poljak még két gólt lőtt (64., 69.), közben Marija Alekcis is betalált (66.). A magyar válogatottal jövő héten a Ciprus-kupára utazó Fenyvesi Evelin (75.) és Kocsán Petra (78.) szerezték a csapat hatodik és hetedik gólját.

A Fradi ellenfele a vasárnap 15.00-kor kezdődő DVTK–Haladás-Viktória mérkőzésen dől el.

FÖRCH Női Magyar Kupa
Elődöntő
Gólok: Allegra Poljak (33., 64., 69.), Fogl Katalin (45.), Marija Aleksic (66.), Fenyvesi Evelin (75.), Kocsán Petra (78.)
Ferencvárosi TC: Németh Júlia – Mosdóczi Evelin (Nagy Virág, 75.), Zlidnis Inna, Marija Aleksic, Pusztai Sára – Szabó Viktória, Fenyvesi Evelin (Kocsán Petra, 62.), Rőhberg Zsanett (Buzás Kata, 62.), Csiki Anna – Allegra Poljak, Fogl Katalin
Győri ETO FC: Csontos Zsanett – Fleck Nikolett, Kovács Laura, Sárosi Csilla, Plóner Szandra – Gődér Brigitta, Erdész Fanni, Fél Patrícia – Bódai Viktória, Süle Dóra, Horváth Cintia

Női Kupa: A döntőért harcolnak a csapatok a hétvégén

Női Kupa: A döntőért harcolnak a csapatok a hétvégén

A címvédő ETO elleni párharcával és a tavalyi döntős Haladás elleni összecsapásával folytatódik a FÖRCH Női Magyar Kupa. Szombaton és vasárnap eldől, melyik két együttes jut a döntőbe.

Tovább


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Simple Női Kupa: sorozatban harmadszor aranyérmes az ETO
Bajnokságok / Kupák
Nagy csatában lett Amatőr Kupa-győztes az Unione FC

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS