OTP Bank Liga: a második kör első fordulójával folytatódik a bajnokság

2016. október. 12., 13:44   |    

OTP Bank Liga: a második kör első fordulójával folytatódik a bajnokság

Az élvonalbeli csapatok háromhetes pihenő után folytatják bajnoki szereplésüket. A bajnokság egyharmadánál járunk, a nyitóforduló párosítása következik, fordított pályaválasztás mellett.

GYIRMÓT FC GYŐR - MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC, 15.30

A nyitókörben fordulatos meccsen döntetlenre végzett egymással a két újonc. A 11. forduló után a gyirmótiak három ponttal jobban állnak, de az igazán nagy különbség az aktuális formában keresendő: míg Urbányi István együttese az utolsó öt bajnokiján 11 pontot szerzett, és egyetlen gólt sem kapott, addig a kövesdiek ugyanebben a periódusban csak öt pontot gyűjtöttek, kilenc kapott gól mellett.



A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express jegyirodáiban. Személyes jegyelővételre hétköznapokon a gyirmóti klubépületben 13-18 óráig van lehetőség. A jegyek 1000 forintért (diák/nyugdíjas: 500 forint) kaphatóak. Azok a szurkolók, akik bemutatják a magyar válogatott Svájc elleni mérkőzésére szóló jegyüket, féláron nézhetik meg az összecsapást. A mérkőzés napján a jegypénztárak a mérkőzés előtt két órával nyitnak.

SWIETELSKY HALADÁS - FERENCVÁROSI TC, 18.00

A nyitókörben a Fradi nagyon könnyen győzte le a Haladást, kevés hasonlóan egyértelmű sikere volt a folytatásban. Tizenegy forduló után azonban csak egy pont a különbség a két zöld-fehér csapat között, a Fradi a harmadik, a Haladás a negyedik pozícióból várja a soproni mérkőzést.



A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express jegyirodáiban. Személyesen a Haladás Ajándékboltban (Szombathely, Kossuth Lajos utca 20.) hétköznap 10-16 óráig, szombaton 9.30-11.30-ig, a szombathelyi Tourinform Irodában (Szombathely, Király utca 1.) hétköznap 10-16 óráig, szombaton 9.30-11.30 óráig, a szombathelyi vasútállomás információs pultjánál hétfőtől szombatig 8-17 óráig, valamint a soproni vasútállomáson (szerda-péntek: 7-17.30, csütörtök: 7-19, szombat: 8-16 óráig) lehet jegyeket vásárolni.

Mérkőzésnapon is lesz jegyértékesítés, amennyiben lesz még szabad belépő. Jegyárak: 1500-2500 forint. 14 éves korig a keleti lelátóra felnőtt kísérővel ingyenes a belépés. A mérkőzésre ezúttal is indul különvonat Szombathelyről.

Az 500 fős vendégszektorba kizárólag Fradi-klubkártyával lehet jegyet venni. Ide belépőket a meccsjegy.mlsz.hu-n, valamint a Groupama Aréna Jegypénztárában (K-P.: 10.00-18.00, Szo.: 9.00-13.00) lehet vásárolni.

BUDAPEST HONVÉD - ÚJPEST FC, 18.00

A Honvéd és az Újpest is közvetlenül egymás mögött foglal helyet a tabellán, az ötödik és a hatodik helyen. Az első fordulóban, a Fáy utcában meglehetősen rossz pályaviszonyok mellett a honvéd 2-0-ra legyőzte a lila-fehéreket.



A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express jegyirodáiban. Jegyek válthatók személyesen a Bozsik Stadion főpénztárában, csütörtökön 17 és 19 óra között, pénteken 16 és 19 óra között, valamint a mérkőzés napján, szombaton 15 órától.

PAKSI FC - DVSC, 18.00

Az első fordulóban, Debrecenben döntetlenre végeztek a csapatok, azóta egyik gárda sem szerepel úgy, ahogyan az idény előtt eltervezte, mindketten a tabella második felében foglalnak helyet.



A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express jegyirodáiban. Elővételben a Fehérvári úti stadionban hétfőn, szerdán és pénteken 14-18 óráig, kedden és csütörtökön 9-12 óráig a székház emeletén, szombaton 12 órától a 2. számú pénztárban. A többi pénztár 16 órakor nyit, kapunyitás szintén 16 órakor. Jegyárak: 800-2000 forint.

VASAS FC - MTK BUDAPEST, 18.00

Az 1. fordulóban a Vasas dunaújvárosi győzelme meglepetésnek számított az MTK ellen, azóta kiderült, hogy az éllovas angyalföldiek ellen senki nem készülhet biztos pontszerzésre. Az MTK a pocsék kezdés után valamelyest javított összteljesítményén, de továbbra is az alsóházban tartózkodik a tabellán.



A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express jegyirodáiban. Jegyárak: 1000-1200 forint. A belépés 14 év alatt ingyenes.

DVTK - VIDEOTON FC, 18.00

A tabella jelenlegi állása szerint az ősz egyik legnagyobb meglepetésének számít, hogy a DVTK nyerni tudott Felcsúton a Vidi ellen. A fehérváriak jelenleg a második helyen állnak, míg a Diósgyőr az utolsó, úgy, hogy legutóbbi tíz bajnokijából egyet sem tudott megnyerni.



A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express jegyirodáiban. A belépőket személyesen, elővételben a DVTK Szinvaparkban és a Diósgyőri Stadionban található üzletében lehet megváltani. Az elővételben megváltott jegyeket kedvezményes áron lehet megvásárolni. Mérkőzésnapon reggel 8 órakor nyitnak ki a Diósgyőri Stadion pénztárai. Jegyárak: 1400-4000 forint. A 14 év alattiak és a 65 év felettiek számára ingyenes regisztrációs jegy igényelhető az eredményjelző és a régi tribün közötti szektorokba. A regisztrációs jegyek a mérkőzés hetében, a pénztárak nyitvatartási idejében vehetők át korlátozott számban, legkésőbb a találkozó napján déli 12 óráig.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS