OTP Bank Liga: elhalasztották a Vidi-Újpest bajnokit

2018. augusztus. 21., 17:56   |    

OTP Bank Liga: elhalasztották a Vidi-Újpest bajnokit

Az MLSZ Versenybizottsága a MOL Vidi FC kérésére elhalasztotta a szombatra kisorsolt MOL Vidi-Újpest FC bajnoki mérkőzést.

A Versenybizottság a csapat kiemelkedő nemzetközi kupaszereplésére tekintettel, valamint a nemzetközi szereplés segítése érdekében fogadta el a klub kérését. A mérkőzés új időpontját később a bizottság később jelöli ki.

Fókuszban a BL: péntekre kerül a MOL Vidi–DVSC mérkőzés

Fókuszban a BL: péntekre kerül a MOL Vidi–DVSC mérkőzés

A magyar bajnokcsapatnak reális esélye van, hogy – egy lényegesen magasabban jegyzett, korábbi BL-szereplővel szembeni – sikeres szereplés esetén bejusson a BL-pótselejtező szakaszába, de rosszabb esetben is az EL-csoportkörébe. A remélt eredmény elérését az is segítheti, hogy az MLSZ versenybizottsága hozzájárul a MOL-Vidi FC kérelméhez, amelyet ellenfele, a DVSC is aláírásával támogatott.

Tovább

A 2018. augusztus 25-én (szombat) 19.30 órára kisorsolt Szombathelyi Haladás – MTK Budapest OTP Bank Liga-mérkőzés kezdési időpontját módosította. A mérkőzés új kezdési időpontja: augusztus 25. (szombat), 20.45 óra

A 2018. szeptember 1-én (szombat) 19.30 órára kisorsolt DVSC – Szombathelyi Haladás OTP Bank Liga bajnoki mérkőzés kezdési időpontját – a TV a mérkőzést közvetítésre jelölte ki – módosította. A mérkőzés új kezdési időpontja: 2018. szeptember 1. (szombat) 17.00 óra.

A 2018. szeptember 1-én (szombat) 17.00 órára kisorsolt Újpest FC – Budapest Honvéd OTP Bank Liga bajnoki mérkőzés kezdési időpontját – a TV a mérkőzést közvetítésre jelölte ki - módosította. A mérkőzés új kezdési időpontja: 2018. szeptember 1. (szombat) 19.30 óra.

A 2018. szeptember 1-én (szombat) 19.30 órára kisorsolt FTC – MOL Vidi FC OTP Bank Liga NB I. osztályú Férfi Felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság bajnoki mérkőzés kezdési időpontját módosítja. A mérkőzés új kezdési időpontja: 2018. szeptember 2. (vasárnap) 18.00 óra.

A 7. fordulóban (2018.09.01.) kisorsolt Puskás Akadémia – Mezőkövesd Zsóry FC OTP Bank Liga bajnoki mérkőzés pályaválasztói jogának felcserélését engedélyezte.

A 18. fordulóban (2018.12.15.) kisorsolt Mezőkövesd Zsóry FC – Puskás Akadémia OTP Bank Liga bajnoki mérkőzés pályaválasztói jogának felcserélését engedélyezte.

A 8. fordulóban (2018.09.15.) kisorsolt MOL Vidi FC – Puskás Akadémia OTP Bank Liga bajnoki mérkőzés pályaválasztói jogának felcserélését engedélyezte.

A 19. fordulóban (2019.02.02.) kisorsolt Puskás Akadémia – MOL Vidi FC OTP Bank Liga bajnoki mérkőzés pályaválasztói jogának felcserélését engedélyezte.

 


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS