Paksi siker Mezőkövesden

2022. szeptember. 30., 22:29   |    

Paksi siker Mezőkövesden

Hiába szerzett már az 1. percben vezetést a Mezőkövesd a Paks ellen, a tolnaiak a második félidőben megfordították az állást, és hazavitték a három pontot.

OTP Bank Liga, 9. forduló:
Mezőkövesd Zsóry FC-Paksi FC 1-2 (1-0)
Gólszerzők: Drazic (1.), illetve Varga B. (56.), Bőle (64.)
Mezőkövesd Zsóry FC: Piscitelli - Pillár, Lukic, Bobál D. (Kállai, 90.), Vajda S. - Molnár G., Karnyickij, Qaka (Da. Babunszki, 72.), Besirovic - Cseri (Bobál G., 72.) - Drazic
Paksi FC: Nagy G. - Kinyik (Debreceni, 55.), Lenzsér (Szélpál, 77.), Kádár, Osváth - Windecker, Balogh B. - Hahn, Bőle, Szabó B. - Varga B.

A hazaiak 35 másodperc után esett, némileg szerencsés gólja megadta az alaphangot a találkozónak. A Mezőkövesd gyors ellentámadásokban bízva visszahúzódott a saját térfelére, a Paks pedig nagy lendülettel támadott az egyenlítésért. Ki is dolgozott néhány nagy helyzetet, de Piscitelli mindig a helyén volt. A félidő második felében sok volt a szabálytalanság, a játékvezető bő húsz perc alatt öt sárga lapot is kiosztott. A szünet után sem változott a játék képe, a vendégek beszorították ellenfelüket, a házigazdák pedig kontrákból veszélyeztettek. A Paks teljesen megérdemelten fordított szűk tíz perc alatt, majd átadta a területet az ellenfélnek, és magabiztosan őrizte előnyét. A házigazdák - akiknél ezúttal debütált a szeptember 14-én kinevezett régi-új vezetőedző, Kuttor Attila - sorozatban negyedszer szenvedtek vereséget.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS