Puskás-díj: Zsóri Dániel gólja a döntőben

2019. szeptember. 02., 12:22   |    

Puskás-díj: Zsóri Dániel gólja a döntőben

Szavaztak a szurkolók, most már a FIFA Legendák döntenek a fiatal magyar helyezéséről.

Zsóri Dániel esélyes a Puskás-díjra!

Zsóri Dániel esélyes a Puskás-díjra!

A FIFA nyilvánosságra hozta, melyik 2019-es találatok jelöltek a Puskás-díjra. A legszebb gólok között szerepel a debreceni játékos Fradi elleni ollózása is.

Tovább

Tíz gyönyörű gólt jelölt a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség az idei Puskás-díjra, amelyekre a szurkolók voksolhattak. 

A több mint háromszázezer szavazó pedig a legszebb három találat közé választotta Zsóri Dániel ollózó gólját is – jelentette be a FIFA a San Siro stadionban, hétfő délben. Ezzel a most már Fehérváron futballozó játékos lett az első magyar a Puskás-díj döntőjében.

A gólt még érdekesebbé teszi, hogy a fiatal támadó élete első NB I-es mérkőzésén szerezte, ráadásul a későbbi bajnok Ferencváros ellen a DVSC mezében.

A Puskás Díjat a FIFA többi elismerésével együtt a The Best FIFA Football Awards nevet viselő gálán adják át a milánói Teatro all Scalaban, szeptember 23-án.

Hogy Zsóri Dániel lehet-e az  első magyar, aki átveszi az elismerést, arról a FIFA legendái döntenek, az ő szavazataik alapján alakul ki a sorrend a három „döntős” között.

Zsóri két vetélytársa a díjért Lionel Messi (Real Betis–FC Barcelona) és Juan Fernando Quintero (River Plate–Racing Club).


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS