Rebrov: Saját magunkat kell legyőznünk

2020. szeptember. 15., 19:07   |    

Rebrov: Saját magunkat kell legyőznünk

A Ferencváros szakvezetője szerint megfelelő mentalitással csapata jó meccset játszhat a horvát bajnok Dinamo Zagrebbel.

A Ferencváros szerdán 19.00 órakor a Dinamo Zagrebet fogadja a Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójában. A magyar bajnok a svéd Djurgarden hazai és a skót Celtic idegenbeli legyőzésével jutott el idáig, míg a Dinamo a román bajnok Cluj ellen 2-2 után tizenegyesekkel teljesítette eddigi egyetlen mérkőzését.

BL-bravúr a Ferencvárostól, remek győzelem a Celtic otthonában!

BL-bravúr a Ferencvárostól, remek győzelem a Celtic otthonában!

A Ferencváros óriási bravúrt végrehajtva 2-1-re nyert szerdán a skót Celtic Glasgow otthonában, ezzel bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójába.

Tovább

A zágrábiak esélyeshez méltóan kezdték hazájuk bajnokságát, eddigi négy mérkőzésükön még pontot sem veszítettek, legutóbb a Hajduk Split otthonában nyertek.

Szerhij Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője a mérkőzést megelőző hivatalos sajtótájékoztatón elmondta: csapatának megfelelő hittel és mentalitással esélye lehet a győzelemre magasabban jegyzett riválisa ellen.

"Nagyon erős csapat az ellenfelünk, de ugyanazt mondtam a fiúknak, mint a Celtic ellen is: hinnünk kell magunkban. Most egy meccsen dől el a továbbjutás, és a tavalyi idegenbeli találkozón jól tudtunk teljesíteni. A saját játékunkra kell koncentrálnunk, nem kell félnünk senkitől, megérdemelten vagyunk itt a BL-selejtezőben. Nagyon komoly klubról beszélünk, de magabiztosan kell pályára lépnünk. Nem a Dinamo lesz a legnagyobb ellenfelünk, hanem saját magunkat kell legyőznünk. Ha ilyen lesz a mentalitásunk, akkor nagyon jó meccset játszhatunk" - mondta Rebrov, aki ismét számíthat a sérülése után felépült Lovrencsics Gergő és Olekszandr Zubkov játékára.

A találkozó 19.00 órakor kezdődik a Groupama Arénában (zárt kapuk mögött), a mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Simple Női Kupa: sorozatban harmadszor aranyérmes az ETO
Bajnokságok / Kupák
Nagy csatában lett Amatőr Kupa-győztes az Unione FC

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS