Szeptemberig elkészült az OTP Bank Liga menetrendje

2021. július. 26., 13:57   |    

Szeptemberig elkészült az OTP Bank Liga menetrendje

A második fordulót egy újonc együttes mérkőzése nyitja az OTP Bank Ligában: a Gyirmót FC Győr Kisvárdára látogat. A Ferencváros MOL Fehérvár elleni, idegenbeli csatáját a csapat nemzetközi szereplését segítve szeptemberre halasztották. A találokzókat az M4 Sport és az M4 Sport+ közvetíti!

A Paks-Mezőkövesd találkozó nyitja az OTP Bank Liga-szezont

A Paks-Mezőkövesd találkozó nyitja az OTP Bank Liga-szezont

Elkészült az NB I első fordulójának beosztása. A 2021/2022-es idény július 30-án a Paks-Mezőkövesd mérkőzéssel veszi kezdetét, pénteken, szombaton és vasárnap egyaránt két-két mérkőzést rendeznek. A kezdési időpontok már elérhetőek az adatbankban! Jövő hétvégén az M4 Sport és az M4 Sport+ minden találkozót közvetít.

Tovább

Elkészült az OTP Bank Liga első öt fordulójának menetrendje! A második fordulót az újonc Gyirmót FC Győr kisvárdai vendégszereplése nyitja, augusztus 6-án, pénteken, 20.00-tól. A másik feljutó, a DVSC számára sűrű lesz az augusztus: miután a 2. körben a kupagyőztessel (08. 08., 17.45) is megmérkőzik, az 5. fordulóban a bajnoki címvédő ellen is kipróbálhatja magát (08. 28., 18.15).

A második körbe kisorsolást MOL Fehérvár FC—Ferencváros találkozót az MLSZ Versenybizottsága a Fradi nemzetközi szereplését segítendő későbbre halasztotta. Ezt a párharcot szeptember 22-én lehet megrendezni.

A harmadik körben a MOL Magyar Kupa két előző kiírásának győztes csapata, az Újpest és a Budapest Honvéd csap össze augusztus 15-én, 20.00-tól.

A találkozókat az eddigi menetrendnek megfelelően pénteken, szombaton és vasárnap játsszák az OTP Bank Ligában; míg a Merkantil Bank Liga kiemelkedő mérkőzéseit jellemzően hétfőnként rendezik meg, de az NB II-es fő játéknap továbbra is a vasárnap marad.

A találkozókat az M4 Sport és az M4 Sport+ közvetíti.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS