Telkiben is legyőztük a törököket

2013. május. 09., 13:39   |    

Telkiben is legyőztük a törököket

U15-ös válogatottunk a keddi, dorogi siker után csütörtökön Telkiben is megmérkőzött a törökökkel, és újra 1-0-ás győzelmet aratott.

A magyar válogatott kedden fegyelmezett játékkal szerezte meg a győzelmet a törökök ellen, ezek után nem érte meglepetésként a mieinket, hogy a revánsra vágyó vendégek ma Telkiben nagy lendülettel kezdték a telki visszavágót. A Demjén Patrik - Tóth Dávid (Csákó Dániel, 26.), Patik Márton, Nagy Zsombor, Tóth Máté (Mészáros Dominik, 54.) - Tajti Mátyás (Bíró Bence, 78.), Molnár Péter, Vogyicska Bálint (Németh Levente, 26.) - Szőke Dániel, Kovács Dávid (Koncsag Martin, 47.), Szász Balázs (Suscsák Máté, 54.) összetételű magyar együttes az első negyedóra vendégfölénye után kiegyenlítetté tette az összecsapást, nagyobb helyzetek egyik oldalon sem adódtak.

A szünet után is egyenlő erők küzdöttek egymással, gólt viszont ezúttal is csak a magyar csapat szerzett, a 63. percben a nem sokkal korábban csereként beállt Suscsák Máté csapott le egy labdára a török kapus bizonytalankodása után, és lőtt az üresen maradt kapuba. A törökök egyetlen igazán nagy helyzete kimaradt, így a mieink győzelemmel vonulhattak le a pályáról.

- Értékes győzelmet arattunk egy nagyon jó erőkből álló csapat ellen. A törökök fizikálisan kimondottan erősek, a párharcoknál néha olyan érzésem volt, mintha a játékosaimnak velem kellett volna összecsapniuk a labdáért - mondta a meccs után Szepessy László szövetségi edző. - Egy hosszú út elején járunk, de az osztrákok legyőzése és a törökök elleni győzelmek azt mutatják, hogy jó alapra építkezhetünk a jövőben.




A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Rangadót nyert, az élvonal kapujában a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS