U15: egygólos vereség Szerbiában

2014. május. 13., 17:51   |    

U15: egygólos vereség Szerbiában

Az 1999-es születésű játékosokból álló U15-ös válogatott Szabadkán lépett pályára felkészülési mérkőzésen.

A Mihalecz István vezette együttes gyorsan vezetést szerezhetett volna, de a 4. percben elhibázott egy ígéretes lehetőséget, a szerbek pedig a megindított kontrából bevették a kapunkat. Az első félidőben kiegyenlített volt a játék, a szünetig maradt az 1-0.

A fordulás után mezőnyfölénybe kerültünk, de igazán nagy helyzeteket nem tudtunk kialakítani, a 66. percben pedig a szerbek egy kontra végén megduplázták az előnyüket. A 73. percben Takács Zsombor passzát követően Bévárdi Zsombor lőtte a szépítő gólunkat. Az egyenlítésre már nem maradt időnk, a szerbek 2-1-re megnyerték a találkozót.

- Ezúttal nem olyan hozzáállással léptünk pályára, mint ahogyan kellett volna - mondta a mérkőzés után Mihalecz István szövetségi edző. - Nem volt meg bennünk az a fajta agresszivitás, ami elengedhetetlen egy ilyen nemzetközi meccsen a jó eredmény eléréséhez. Hiába birtokoltuk többet a labdát a hazaiaknál, nem voltak meg a helyzeteink, és miután gyors gólt kaptunk, végig futni kellett az eredmény után. A csütörtöki mérkőzésen más mentalitásban kell futballoznunk, hogy visszavághassunk a mai vereségért.

Szerbia-Magyarország 2-1 (1-0)
Magyarország: Varga Ádám - Falusy Bálint (Horváth Marcell, 41.), Virág Ákos, Kiliti Róbert (Takács Zsombor, 70.), Adorján Gergő - Takács Martin (Lakatos István, 57.), Németh Gergő (Cseh Gergő, 41.), Puskás Martin (Szakály Benjámin, 57.) - Kun Bertalan (Kundrák Norbert, 57.), Bévárdi Zsombor, Szabó Levente (Gajda Márkó, 70.)

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS