U17: Folytatta a franciák elleni felkészülést a válogatott

2017. május. 14., 19:59   |    

U17: Folytatta a franciák elleni felkészülést a válogatott

A magyar férfi U17-es válogatott egy edzéssel folytatta felkészülését a Franciaország elleni összecsapásra, amely az Eb ötödik helyéről, és a vb-részvételről dönt. Kisebb sérülése miatt nem végzett teljes értékű edzésmunkát Bencze Márk.

A szombati Eb-negyeddöntőkön eldőlt, hogy a magyar férfi U17-es válogatott Franciaországgal játszik az Eb 5. helyéért, május 16-án, 12 órakor (Zágráb, Sesvete, Sv. Josip Radnik stadion).

A két csapat már találkozott az Eb-n: a csoportkörben hatalmas bravúrral 3–2-es magyar győzelem született.

Az akkori kezdőcsapatból sárga lapos eltiltása miatt kedden nem lehet majd ott a pályán Csonka András és Majnovics Martin, illetve Szoboszlai Dominik sem, aki az első meccset sérülése miatt volt kénytelen kihagyni.

Vasárnap a reggelit követően közös sétán vett részt a válogatott, majd ebéd és csendes pihenő következett a délutáni edzést megelőzően. A tréningen kisebb sérülése miatt nem tudott teljes értékű munkát végezni Bencze Márk, a magyar válogatott és a Vitesse támadója.

A franciák elleni mérkőzésen nem ülhet majd a csapat kispadján Szélesi Zoltán szövetségi edző, aki egymeccses eltiltást kapott az UEFA-tól a törökök elleni Eb-negyeddöntőt követően.

Ami a játékvezetőt illeti: nem rá, magamra voltam dühös az adott szituációban, amikor elküldött a kispadról, de ezen nem múlt semmi, a segítőim pontosan tudták, mit kell tenni a hátralévő időben – mondta akkor Szélesi a szituációról.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Szombati csúcsrangadó a Merkantil Bank Ligában
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS