U17: Mindkét magyar csapat éremért küzdhet

2021. július. 30., 08:17   |    

U17: Mindkét magyar csapat éremért küzdhet
Fotó: Puskás Akadémia

A Puskás-Suzuki-kupán a házigazda a döntőben lép ma pályára a Sporting ellen, a Budapest Honvéd U17-es együttese pedig a bronzért küzd meg az NK Osijekkel.

Topcsapatokkal indul a Puskás-Suzuki-kupa

Topcsapatokkal indul a Puskás-Suzuki-kupa

Egy év kihagyás után újra Felcsúton csapnak össze az U17-es csapatok. A 14. Puskás-Suzuki-kupát július 26. és 30. között rendezi a Puskás Akadémia.

Tovább

A Puskás-Suzuki-kupát egy év kihagyás után rendezték meg újra Felcsúton. Az U17-es tornára topcsapatok látogattak el és két magyar klub, a házigazda Puskás Akadémia és a Budapest Honvéd is képviselteti magát a héten.

A csapatokat két csoportba osztották: az A-csoportba került a Csíkszereda, a Panathinaikosz, a Bayern München és a Puskás Akadémia; a B-csoportba a címvédő Flamengo, a Sporting, a Genk és a Budapest Honvéd.

A döntőbe elsőként a lisszaboni Sporting jutott be. A Puskás Akadémiának a csoportelsőséghez és a fináléhoz egy döntetlen is elég lett volna az utolsó körben, de a házigazda végül hibátlan mérleggel, három győzelemmel jutott a döntőbe. Ezt a párarcot ma, 16.30-től rendezik a Pancho Arénában és az M4 Sport élőben közvetíti. A Puskás hatodik döntőjére készül a 14. kupán, ahol korábban még nem tudta megszerezni az elsőséget. 

A PFLA együttesében több U17-es válogatott játékos is szerezhet újabb értékes nemzetközi tapasztalatokat, úgy mint Farkas Bendegúz, Kocsis Dominik és Gruber Zsombor.

Ugyanitt, 15.00-tól a Budapest Honvéd küzd majd meg az NK Osijekkel a bronzéremért. A Honvéd három pontot gyűjtött csoportjában – mindhárom találkozóján döntetlent ért el. Ezt a párharcot is követhetjük majd a televízióban, a Duna World fogja közvetíteni.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS