Újpesti siker Fehérváron

2022. október. 10., 21:52   |    

Újpesti siker Fehérváron

Az Újpest FC 1-0-ra legyőzte a MOL Fehérvárt az OTP Bank Liga 4. fordulójából elhalasztott, és hétfőn este bepótolt bajnokin.

OTP Bank Liga, 4. forduló
MOL Fehérvár FC-Újpest FC 0-1 (0-0)
Gólszerző: Pauljevic (80.)
MOL Fehérvár FC: Kovács D. - Nego, Serafimov, Stopira (Larsen, 74.), Heister - Fiola, Rúben Pinto (Bamgboye, 82.), Houri (Kastrati, 60.) - Dárdai P. (Zivzivadze, 74.), Kodro, Bumba (Schön, 60.)
Újpest FC: Nicolic - Szabó B., Csongvai, Diaby, Antonov - Mack (Boumal, 73.), Onovo - Simon K. (Pauljevic, 63.), Katona M., Csoboth (Bjelos, 87.) - Gouré (Tallo, 73.)

Már az első percben két hatalmas védést kellett bemutatnia a vendégek kapusának, hogy ne vezessen a Fehérvár, amely a folytatásban is több gólt ígérő helyzetet dolgozott ki. A lila-fehérek a biztos védekezést helyezték előtérbe, többször teljesen beszorultak a saját tizenhatosuk környékére, amikor pedig támadásba lendültek, akkor sem tudtak gólhelyzetbe kerülni. A félidő végére visszaesett a tempó, úgy tűnt, mindkét együttes a szünet utánra tartalékol. Fordulás után sem pörögtek fel a csapatok. A Fehérvár támadásban teljesen tanácstalan volt, az Újpest megérezte, hogy lehet keresnivalója, de sokáig nem tudott élni a kínálkozó lehetőségekkel. Tíz perccel a rendes játékidő vége előtt megszületett az újpesti gól, Branko Pauljevic tekert szépen a kapuba. A hazaiak elkeseredetten mentek előre az egyenlítésért, de nagyok sok hibával, szétesően futballoztak, így nem volt esélyük az egyenlítésre. A lila-fehérek három pozíciót javítva feljöttek a hetedik helyre, többek között a legyőzött riválist is megelőzték.

Tabella


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Simple Női Kupa: sorozatban harmadszor aranyérmes az ETO
Bajnokságok / Kupák
Nagy csatában lett Amatőr Kupa-győztes az Unione FC

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS