Zsinórban ötödször nyert az MTK

2014. október. 05., 20:26   |    

Zsinórban ötödször nyert az MTK

Az OTP Bank Liga 10. fordulójának vasárnapi játéknapján az MTK a Nyíregyházát, a Haladás a Lombard Pápát győzte le hazai pályán.

MTK Budapest - Nyíregyháza Spartacus 2-0 (1-0)
Vezette: Farkas Ádám
Gólszerző: Torghelle a 27., Hidvégi a 75. percben

Az MTK már a mérkőzés elején mezőnyfölénybe került, de sokáig nem tudott helyzetbe kerülni. A 27. percben aztán Torghelle Sándor megszerezte a vezetést, Horváth Zsolt beadását követően továbbított a kapuba (1-0). A nyírségiek hátrányban aktívabbak lettek, de komolyabb helyzetet nem tudtak kialakítani. Az MTK a 75. percben eldöntötte a meccset, Hidvégi Sándor 15 méterről bombázott a jobb felső sarokba (2-0), kialakítva a végeredményt.

Haladás - Lombard Pápa 2-0 (1-0)
Vezette: Kassai Viktor
Gólszerző: Rocchi a 31., Gyurján a 83. percben

Az első félórában mindkét kapu előtt kialakult egy-egy helyzet, a pápaiak valamivel veszélyesebben játszottak. A 31. percben vezetést szerzett a Haladás, Jagodics Márk labdájával Tommaso Rocchi lépett ki a védők közül, majd 10 méterről a kapu bal oldalába lőtt (1-0). A mérkőzés egészen a hajráig nyílt maradt, a 83. percben azonban megduplázta előnyét a Haladás, Gyurján Bence és Radó András összjátéka után utóbbi nagyszerűen tálalt előbbihez, a csereként beállt támadó 14 méterről kilőtte a jobb felső sarkot (2-0).

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS