Idén is a szurkolók választják meg az év gólját és az év játékosát

2015. május. 05., 20:24   |    

Idén is a szurkolók választják meg az év gólját és az év játékosát

A Magyar Labdarúgó Szövetség június 1-jén rendezi meg a RangAdó-díjátadót, ahol átadják a szezon legjobbjainak járó elismeréseket.

A Magyar Labdarúgó Szövetség a 2014-2015-ös évad végén is megtartja hivatalos díjátadóját, a RangAdó-díjátadót, és a hagyományoknak megfelelően két kategóriában a szurkolók véleménye alapján kerül ki a végső győztes. A Magyar Labdarúgó Szövetség nyereményjátékkal egybekötött szavazással dönti el, hogy ki lesz az Év legjobb magyar játékosa és az OTP Bank Liga legszebb gólja kategóriák győztese.

Az Év magyar játékosa kategóriában 15 itthon és külföldön játszó magyar játékosra lehet szavazni, míg az OTP Bank Liga legszebb gólja kategóriában a 10 legszebb gólra szavazhatnak a szurkolók.

A szavazáson az MLSZ Szakmai Bizottságának tagjai és az MLSZ mérkőzésellenőrei által kiválasztott 15 játékos, és 10 gól vesz részt. A legtöbb szavazatot megszerző játékos és gól nyeri a RangAdó-díjátadó Év legjobb magyar játékosa és az OTP Bank Liga legszebb gólja kategóriákat.

A szavazás a rangado.mlsz.hu oldalon történik, bárki részt vehet rajta, aki egy email-cím megadásával vagy a Facebook-fiókjával regisztrál az oldalra. Egy nap csak egy szavazat adható le, viszont a szavazás ideje alatt naponta lehet újra szavazni. A szavazás 2015. május 5-től május 18-án 12 óráig tart.

Mindkét szavazáson öt-öt nyertest sorsolunk, akik nyereménye:

- 1 db magyar válogatott szurkolói mez
- MLSZ Ajándékcsomag

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Simple Női Kupa: sorozatban harmadszor aranyérmes az ETO
Bajnokságok / Kupák
Nagy csatában lett Amatőr Kupa-győztes az Unione FC

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS