Főoldal > U16 > U16: jó játék és döntetlen a belgák ellen

U16: jó játék és döntetlen a belgák ellen

Lejátszotta e heti összetartása első felkészülési mérkőzését az U16-os válogatott Telkiben.
A 2002-es születésű játékosokból álló U16-es együttes a belgákat fogadta az MLSZ edzőközpontjában, és egy kiegyenlített, színvonalas mérkőzésen 1-1-es döntetlent játszott riválisával. A belgák a második félidő elején szereztek vezetést, de nem sokat váratott magára a mieink válasza, Mester Csaba a 49. percben egyenlített. A győzelem megszerzéséhez a mieink álltak közelebb, a több kidolgozott helyzet mellett ezt jelzi a második félidőben lőtt két kapufánk is.

- Taktikailag és szervezettségben is felvettük a versenyt a belgákkal, a második félidő alapján megnyerhettük volna a meccset. Örülök, hogy a cseréink is minőséget tudtak hozni a játékba, sőt, még javulni is tudtunk. Jó erőfelmérő volt a találkozó, elsősorban védekezésben fejlődtünk a korábbi meccseinkhez képest, a helyzetkihasználáson és fizikálisan viszont még van javítanivaló - mondta a mérkőzés után Preisinger Sándor.

Magyarország-Belgium 1-1 (0-0)
Magyarország: Vaits Marcell - Hosszú Zétény, Balogh Botond, Posztobányi Patrik, Bekker Roland - Godány Dominik, Kata Mihály (Kosznovszky Márk, 57.)- Zuigéber Ákos, Major Sámuel (Botorok János, 57.), Mester Csaba (Casiadi Soma, 57.)- Kalmár Benedek (Szalay Szabolcs, 57.)

nyomtatás