Főoldal > Női U19 > Női U19: hajrágóllal maradtunk alul az írekkel szemben

Női U19: hajrágóllal maradtunk alul az írekkel szemben

Az Eb-selejtezőre készülő női U19-es válogatottunk az ausztriai Lindabrunban lépett pályára az írek ellen.
Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, a második játékrészben átvette az irányítást a magyar csapat, de minden lehetőségünk kimaradt, ziccert is hibáztunk. Az írek nemcsak kihúzták kapott gól nélkül, hanem a 88. percben, szabadrúgásból a győztes találatot is megszerezték.

- A második félidő alapján közelebb álltunk a győzelemhez, sajnos figyelmetlenek voltunk, és ez a vereségünket eredményezte. A támadójátékban tovább kell javulnunk ahhoz, hogy megnyerjük az ilyen mérkőzéseket - mondta a mérkőzés után Turtóczki Sándor szövetségi edző.

A magyar válogatott szerdán az osztrákok ellen lép pályára.

Magyarország-Írország 0-1 (0-0)
Magyarország: Varga Luca - Fél Patricia, Kovács Laura, Csigi Eszter, Fél Alexandra - Váradi Ráhel (Bodnár Bianka, 79.), André Antónia (Papp Adél, 36.) - Molnár Enikő (Anda Letícia, 63.), Oláh Adrienn, Vasas Lea (Böcskei Nikoletta, 63.) - Pulins Brigitta
nyomtatás
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Női U19

  Az Eb-selejtezőre készülő női U19-es válogatottunk a héten Ausztria ellen készül a soros tétmérkőzésekre. Az első meccsen a házigazda osztrákok nyertek.

  Női U19: háromgólos vereség Ausztriában
 • Női U19

  Női U19-es válogatottunk kedden 14.00 órakor játssza első mérkőzését a hazai rendezésű Európa-bajnoki selejtező elitkörben.

  Női U19: az oroszok ellen kezdjük az Eb-elitkört
 • Női U19

  A Turtóczki Sándor vezette női U19-es együttes április 5-én kezdi meg szereplését a hazai rendezésű Európa-bajnoki elitkörben. Válogatottunk a héten két edzőmeccsel készült a tornára, amelyen az orosz, a svájci és a norvég korosztályos csapat lesz az ellenfél.

  Női U19: győztes edzőmérkőzéseken van túl a válogatott
 • Női U17

  Női U17-es válogatottunk Franciaországban, női U19-es csapatunk hazai környezetben játszik az Európa-bajnoki selejtező elitkörben jövő tavasszal.

  Női U17, U19: elkészült az elitkör sorsolása
 • Női U19

  Turtóczki Sándor együttese fölényes győzelemmel zárta a hazai rendezésű Eb-selejtező minitornát, és a második helyen továbbjutott a tavaszi elitkörbe.

  Női U19: 5-0-ás sikerrel jutott tovább a válogatott
 • Női U19

  A magyar női U19-es válogatott Farádi-Szabó Edina góljával 1-0-ra győzött a szerbek ellen a hazai rendezésű Eb-selejtező minitorna második játéknapján.

  Női U19: fontos győzelem a szerbek ellen
 • Női U19

  Keddtől vasárnapig Bükön és Szombathelyen rendezik meg az Eb-selejtező sorozat csoportjának küzdelmeit.

  Női U19: keddtől Eb-selejtező minitornán a válogatott
 • Női U17

  Az őszi Európa-bajnoki selejtezőkre való felkészülés jegyében, nemzetközi erőpróba előtt áll mindkét korosztályos női labdarúgó-válogatottunk a héten. Az U19-es csapat – Bükön – Ciprus ellen vív két felkészülési mérkőzést, míg az U17-esek Észak-Írországba utaztak.

  Felkészülési mérkőzéseken vesznek részt női utánpótlás válogatottjaink
 • Női U19

  Az Eb-selejtező sorozatra készülő női U19-es válogatott 2-1-re legyőzte az ukrán korosztályos együttest Beregszászon.

  Női U19: visszavágtunk az ukránoknak
 • Női U19

  Női U19-es válogatottunk Beregszászon játszott felkészülési mérkőzést a házigazda ukrán korosztályos csapattal.

  Nem bírtuk a hajrát az ukránok ellen