Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők

2024. március. 27., 13:21   |    

Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők

Szerdán kezdődnek a férfi futsal Magyar Kupa negyeddöntői, amelyben a címvédő Haladás Debrecenbe látogat, és az egyetlen még talpon maradt másodosztályú Tiszaföldvár pedig az NB I-es sereghajtó Maglódot fogadja.

A szombathelyiek előbb a Dunakeszi, majd a Magyar Futsal Akadémiát ejtették ki a kupából, utóbbi azonban a vártnál jobban megnehezítette az elsőosztályú listavezető dolgát. Felipe Conde együttese a bajnoki rájátszásban eddig három győzelemmel, két döntetlennel és egy vereséggel mindössze egy ponttal előzi meg a Kecskemétet, amelyet éppen a DEAC búcsúztatott a kupától az előző körben. A két csapat múlt hétfőn csapott össze legutóbb egymással, akkor a Dróth Zoltánt kisebb sérülés miatt nélkülöző Haladás 5-1-re múlta felül Tihanyi Csaba együttesét.

A negyeddöntő egyetlen másodosztályú csapata, a Tiszaföldvár – amely meglepetésre a Nyíregyházát búcsúztatta a legjobb 16 között - az NB I-es rájátszás egyetlen nyeretlen együttesével, a Maglóddal néz szembe hazai pályán. 

A tavalyi kiírásban második Berettyóújfalu Újpestre, míg a vereségi sorozatát hétfőn megszakító Veszprém a bajnokság alsóházában érdekelt Pécsiekhez látogat.


Címkék:

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS