Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói

2024. március. 22., 10:56   |    

Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói

Pénteken elkezdődnek a férfi futsal NB I rájátszásának visszavágói, melyben a címvédő és listavezető Haladás a Berettyóújfaluhoz, a második helyen álló Kecskemét Debrecenbe, míg a felsőházban sereghajtó Veszprém a Nyíregyháza otthonába látogat.

A szombathelyieknek hárompontos előnyük van a tabellán az MVFC-vel szemben, és mindössze egy ponttal előzik meg a Kecskemétet, melytől a rájátszásban vereséget szenvedtek. Az alapszakaszgyőztesnek pedig egy-egy hiba akár az elsőségét is veszélyeztetheti, ezzel pedig Trencsényi János együttese is tisztában van. A tavalyi kiírás arany-, és ezüstérmese ebben a szezonban háromszor találkozott egymással, ebből kétszer szoros mérkőzésen, mindössze egygólos különbséggel nyert a Haladás, legutóbb viszont magabiztos 4-1-es szombathelyi siker született.

A pénteki játéknapon két alsóházi találkozóra is sor kerül, előbb az öt mérkőzéses sikerszériát bemutató Nyírbátor csap össze a Péccsel, majd a sereghajtó Maglód bizonyíthat az Aramis SE ellen Budaörsön.

A rájátszásban eddig veretlen Kecskemét szombaton a DEAC otthonába utazik, amelyet egy hónappal ezelőtt 5-4-re múlt felül a Messzi István Sportcsarnokban – bár a második félidőben négygólos előnyben is volt.

A forduló hétfői zárónapján a Veszprémnek nyílik lehetősége a javításra, mivel a rájátszás felét győztes meccs nélkül teljesítették. Fehér Zsolt alakulata a nyíregyházi Continental Arénában lép pályára, míg az alsóházban a bentmaradásért küzdő Magyar Futsal Akadémia az Újpestet fogadja.


Címkék:

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS