A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az MLSZ közösen segített

2016. december. 21., 14:12   |    

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az MLSZ közösen segített

Tarnabod műfüves pályáját nemcsak az iskola tanulói, de az egész falu használja. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az MLSZ közösen segít a pálya karbantartásában.

Tarnabod egy 600 lelket számláló, hátrányos helyzetű község Hevesben. Az MLSZ pályaépítési programján keresztül az általános iskola udvarán egy műfüves pálya épült két évvel ezelőtt, amit a falu apraja-nagyja örömmel használ az átadás óta.

A nagy igénybevételtől a pályára már ráfért a karbantartás, amit viszont anyagi eszközök hiányában a falu nem tudott megoldani.

Ekkor az MLSZ és a pályát kivitelező cég közös felajánlást tett, melynek keretében a karbantartáshoz szükséges gépet a kistelepülésnek adományozták. A most következő néhány perces kisfilm az átadásról és a kistelepülés lakóinak nagy öröméről szól.


– Nagy szükség volt erre a többfunkciós eszközre, hiszen a pályát nemcsak a tanulók használják naponta 8-tól 16 óráig, hanem iskolaidőn túl, a falu sportolni vágyó lakói is igénybe vehetik és veszik ezt a lehetőséget. Élénk sportélet zajlik a pályán az év minden szakában, kicsik és nagyok egyaránt szívesen töltik itt szabadidejüket – írja az iskola honlapja.

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS