Sorozatban negyedszer maradt pont nélkül az MTK

2023. április. 26., 20:14   |    

Sorozatban negyedszer maradt pont nélkül az MTK

A Merkantil Bank Liga 34. fordulójában a diósgyőriek a Szeged ellen, az ajkaiak a Gyirmót FC Győr ellen nyertek rangadót. A második MTK zsinórban negyedik bajnokiját veszítette el, már csak 5 ponttal előzi meg az Ajkát.

A DVTK múlt hétvégén bebiztosította a feljutást az OTP Bank Ligába, így a Szeged elleni hazai bajnoki részben már az ünneplésről szólt, valamint újabb lépést lehetett tenni a következő cél, a bajnoki cím megszerzése felé.

A szegediek szereztek vezetést, de a DVTK még a szünet előtt egyenlített, majd a hajrában megszerezte a győztes találatot is, ezzel nyolc pontra növelte előnyét az MTK előtt a tabellán.

Az FC Ajka a dobogós idényzárás felé tett nagy lépést, miután 1-0-ra legyőzte hazai pályán a negyedik helyezett gyirmótiakat.

Az alsóházban nagy csata várható a kiesés elkerüléséért, a Kozármisleny nyerni tudott Csákváron, a Nyíregyháza viszont kikapott a Mosonmagyaróvártól. A Dorog pontot szerzett ugyan Siófokon, de továbbra is távolinak tűnik az egyenes kiesés elkerülése.

Csütörtökön az MTK folytatta rossz szériáját, ezúttal a Tiszakécske otthonában maradt pont nélkül. Sorozatban negyedik vereségével izgalmasan alakulhat a kék-fehérek számára az idény hajrájra. A Soroksár az MTK hétfői legyőzése után ezúttal a Szentlőrinc ellen gyűjtötte be a három pontot.

OTP Bank Liga NB I. 34. forduló

Sorsolás

Tabella


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Tatai József bízik a Veszprém újabb Magyar Kupa-sikerében
Bajnokságok / Kupák
Nagy hajrába kezdett a ZTE, Könyves-rekord 35 évesen
Bajnokságok / Kupák
Idegenbeli sikerek a futsal NB I-ben, izgalmas lesz a rájátszás vége Frissült

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS