Futsal: nagy a csata a dobogós helyekért

2016. december. 19., 22:54   |    

Futsal: nagy a csata a dobogós helyekért

A 12. fordulóval véget értek az idei bajnoki küzdelmek a teremben is, az éllovas ETO Futsal mögött négy csapat küzd egymással az első számú kihívó szerepéért a futsal NB I-ben.

Akárcsak az elmúlt években, idén is tiszta a helyzet az élen, a legnagyobb költségvetésű klub, az európai szinten is jegyzett ETO Futsal nagy fölénnyel vezet, a 11 győzelme mellett egyetlen vereség rontja a mérleget. Pénteken ugyanakkor meg kellett szenvedniük a győrieknek a három pontért, az utolsó előtti helyen szerénykedő Ferencváros ellen csak egy góllal, 3-2-re tudtak nyerni.

Az elmúlt években a győriek legnagyobb riválisának számító MVFC Berettyóújfalu a veszprémiek pénteki legyőzésével a második helyen zárta az évet, de csak eggyel jobb gólkülönbségével előzi meg a válogatott játékosok sorát felvonultató Dunaferrt. Lőtávolon belül van a Veszprém, és a hétfőn a sereghajtó Bőny otthonában diadalmaskodó Aramis is, utóbbi lemaradása is csak négy pont a dobogótól.

A bajnokságban most három hét szünet következik, majd január 9-én jön a 13. forduló, többek között egy Rába ETO-Dunaferr rangadóval.

Futsal NB I, 12. forduló, eredmények:

MVFC-BERETTYÓÚJFALU - FUTSAL CLUB VESZPRÉM 6-3
FTC FUTSAL-FISHER KLÍMA - RÁBA ETO 2-3
DUNAFERR DUE RENALPIN FC - SWIETELSKY HALADÁS VSE 4-1
BŐNY-SZAVILL CONSULTING - ARAMIS SE 1-4
NYÍRGYULAJ KSE - GÖCSEJ SPORT KLUB 3-2

futsaltab|

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS