Emberhátrányban is nyert a Debrecen

2023. április. 07., 22:13   |    

Emberhátrányban is nyert a Debrecen

A Debrecen 30 percig emberhátrányban futballozva is 1-0-ra nyert a Mezőkövesd vendégeként az OTP Bank Liga 26. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

OTP Bank Liga, 26. forduló:
Mezőkövesd Zsóry FC–Debreceni VSC 0–1 (0–0)
Mezőkövesd, v.: Andó-Szabó
gólszerző: Dreskovic (55.)
piros lap: Lagator (62.)
sárga lap: Prudnyikov (69.), illetve Lagator (37., 62.)

Mezőkövesd Zsóry FC: Piscitelli – Kállai, A. Lukic, Beriasvili, Filip – Cseri (Prudnyikov, 59.), Karnyickij, Da. Babunski (Vajda, 79.) – Molnár G. (Ephestion, 79.), Bobál G. (Nagy D., 73.), Besirovic

Debreceni VSC: Megyeri – Kusnyír, Lagator, Romancsuk, Ferenczi – Dreskovic, Loncar – Varga K. (Sós, 79.), Dzsudzsák (Ojediran, 65.), Szécsi (Bévárdi, 91.) – Mance (Do. Babunski, 79.)

Óvatos kezdés után a vendégcsapat került mezőnyfölénybe, de a hazaiak védelme fegyelmezetten zárt, így hiábavalónak bizonyult, hogy a Debrecen a labdabirtoklás és a kapura lövések szempontjából is jobb volt a riválisnál.

Fordulás után ugyan a Mezőkövesdé volt az első helyzet, rövidesen mégis a DVSC szerzett vezetést egy szöglet után. Néhány perccel később emberhátrányba került a hajdúsági együttes, amelynek innentől kezdve az volt a legfőbb célja, hogy megőrizze minimális előnyét. A lelkesen védekező vendégek végül sikerrel jártak, így elvittek három pontot Mezőkövesdről.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS