MOL Magyar Kupa: Angyalföldre látogat a Honvéd, Felcsútra az Újpest

2022. október. 20., 20:37   |    

MOL Magyar Kupa: Angyalföldre látogat a Honvéd, Felcsútra az Újpest

Elkészült a MOL Magyar Kupa nyolcaddöntőjének párosítása. Két párosításban biztos lesz élvonalbeli búcsúzó, és alacsonyabb osztályú együttes is biztosan lesz a negyeddöntőben.

Búcsúzott a Ferencváros a MOL Magyar Kupában

Búcsúzott a Ferencváros a MOL Magyar Kupában

Tíz kora délutáni mérkőzést rendeztek a MOL Magyar Kupa 4. fordulójának második játéknapján. Az élvonalbeli csapatok közül továbbjutott a Paks, a Debrecen, valamint a Kisvárda is. A legnagyobb meglepetést a harmadosztályú Iváncsa okozta, amely hosszabbítás után 3-2-re legyőzte, és ezzel kiejtette a címvédő Ferencvárost.

Tovább

Kialakult a nyolcaddöntő mezőnye a MOL Magyar Kupában

Kialakult a nyolcaddöntő mezőnye a MOL Magyar Kupában

A forduló legnagyobb meglepetését a Ferencváros kiesése jelentette a MOL Magyar Kupában, de a MOL Fehérvár sem lesz ott a legjobb 16 között.

Tovább

A 4. fordulót követően 16 csapat maradt a MOL Magyar Kupában, a nyolcaddöntő ma esti sorsolásán eldőlt, hogy februárban két olyan rangadót rendeznek a sorozatban, amelyben élvonalbeli csapatok játszanak egymás ellen: a Vasas a Bp. Honvédot, a Puskás Akadémia az Újpest FC-t fogadja. 

Az is biztos, hogy lesz alacsonyabb osztályú együttes a legjobb nyolc között, a Ferencvárost búcsúztató Iváncsa ugyanis a másodosztályú Budafokot fogadja majd.

A ZTE FC ismét átutazza az országot, Kazincbarcika után Békéscsabára látogat, az idén döntőt játszó Paksi FC a Monor vendége lesz, a Mezőkövesd az MTK otthonába látogat, a DVSC pedig a héten a Kecskemétet kiejtő ETO FC Győrhöz látogat. 

A MOL Magyar Kupa nyolcaddöntőjének hivatalos játéknapja 2023. február 8., a továbbjutás egy mérkőzésen dől el.

A nyolcaddöntő sorolása:

Vasas-Budapest Honvéd 
Monor-Paksi FC
Békéscsaba-ZTE FC
Iváncsa KSE-Budafoki MTE
MTK Budapest-Mezőkövesd Zsóry FC
ESMTK-Kisvárda Master Good
ETO FC Győr-DVSC
Puskás Akadémia-Újpest FC

 


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS