Nehéz feladat vár a Feminára

2006. augusztus. 03., 15:43   |    

Nehéz feladat vár a Feminára

A magyar női bajnok augusztus 8-tól Szófiában, a női UEFA-kupa A9-es csoport selejtező-minitornáján szerepel. Az 1. FC Femina előbb az azeri, majd a bolgár és a moldovai bajnokkal mérkőzik meg öt nap leforgása alatt.

Csak a győztes jut tovább

A magyar női együttes tagjai augusztus 7-én utaznak Szófiába, hogy részt vegyenek a négycsapatos tornán, amelynek mezőnyéből mindössze egy csapat jut tovább. Siker esetén a Femina roppant rangos társaságban találná magát, hiszen az újabb selejtezőcsoportba az angol Arsenal, a dán Bröndby, valamint az A7 csoport győztese kerül. A magyar csapattal kapcsolatos jó hír, hogy Szekér Anita, a válogatott egyik alapembere visszatért a klubhoz Szombathelyről. A jelenlegi válogatott keretben egyébként számtalan Femina-játékos található, hiszen itt futballozik, Paraoánu Aranka, Gáspár Cecília, Sümegi Éva, Kanta Krisztina, Szekér Anita, Pádár Anita, Sebestyén Györgyi, Fogl Katalin, Nagy Anett és Kövesi Gabriella is.

A selejtező-torna után a válogatott játékosai nem sokat pihenhetnek. Augusztus 26-án Ausztriában lép pályára Telek András csapata, szeptember végén pedig a hollandok várnak a mieinkre.

A magyar bajnok mérkőzései
Augusztus 8.
1. FC Femina - Gomrukchu Baku 15 óra (helyi idő szerint)
Augusztus 10.
1. FC Femina - FC NSA Szófia 18 óra
Augusztus 13.
1. FC Femina - FC Narta Chisinau 18 óra


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS