OTP Bank Liga: Nem bírt egymással a DVSC és a Ferencváros

2017. február. 18., 20:02   |    

OTP Bank Liga: Nem bírt egymással a DVSC és a Ferencváros

Az OTP Bank Liga 20. fordulójának utolsó szombati mérkőzésén gólnélküli döntetlenre végzett egymással a télen új játékosok sorát igazoló két együttes.

DVSC-Ferencváros 0-0
Nagyerdei Stadion, 7138 néző, v.: Farkas Á.
sárga lap: Osváth (67.), illetve Hüsing (67.), Moutari (69.)
Debreceni VSC: Danilovic - Osváth, Brkovic, Mészáros, Ferenczi - Sekulic, Filip, Jovanovic - Feltscher (Hyunjun, 66.), Holman (Kóródi, 92.) - Handzic (Chuka, 84.)
Ferencváros: Dibusz - Botka, Koch (Hüsing, 67.), Leandro, Sternberg - Dilaver - Radó, Hajnal (Seungwoo, 75.), Kleinheisler, Moutari (Lovrencsics, 74.) - Böde

Mindkét csapat alaposan átalakult a téli szünetben, a kezdő sípszónál a Ferencváros csapatában volt több újonc, öt frissen szerződtetett mezőnyjátékos tartózkodott a pályán a zöld-fehéreknél. A játék iramára nem lehetett panasz, de érezhető volt, hogy még nem tökéletes az összhang a csapatokon belül, talán éppen ezért alakult ki kevesebb lehetőség a kapuk előtt. A második félidőben is kiegyenlített volt a játék, a debreceniek részéről Holman Dávid előtt adódott a legnagyobb lehetőség, míg a Fradi a hajrához közeledve vált aktívabbá a kapu előtt: Radó Andrásnak, Lovrencsics Gergőnek és Ryunak is volt ígéretes helyzete, majd a 89. percben a Loki kapusa védett hatalmasat. Az eredmény viszont nem változott, igazságos döntetlen lett a vége, amely azonban egyik félnek sem igazán jó.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS